Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς το τελευταίο διάστημα, μοιράζεται διαδικτυακά περισσότερες λεπτομέρειες για τη ζωή της, μετά το τέλος της 13χρονης συντηρητικής της θητείας.

Η 40χρονη σταρ της ποπ, θέλησε να αποκαλύψει κάτι ακόμα σε ένα βίντεο, ενώ έδειχνε το μαγιό της στα social media στο Instagram, αναφορικά με τους περιορισμούς που της επέβελλαν, κατά τη διάρκεια παραστάσεών της στο Λας Βέγκας.

«Όταν συνήθιζα να κάνω σόου, έπρεπε να φοράω δύο καλσόν κάθε βράδυ… το ένα βράδυ που απάντησα και είπα ΟΧΙ και δεν κάλυψα τα πόδια μου, ορκίζομαι ότι χόρευα και προχωρούσα πιο γρήγορα από ποτέ», είπε η Μπρίτνεϊ και πρόσθεσε:

«Αυτό το μαγιό είναι πραγματικά ακριβό!!! Μοιάζει με κοστούμι, αλλά είναι ωραίο να βλέπεις τα πόδια μου γυμνά….. Οι άνθρωποι δεν το γνωρίζουν αυτό, αλλά όταν έκανα το Βέγκας, δεν μου επέτρεψαν ποτέ να πάω στο σπα… δεν ήθελαν να έχω καφέ ή τσάι, οπότε οι φίλοι μου πήγαιναν στο σπα, πίνοντας σαμπάνια», συνέχισε.

«Κανένα ψέμα και εγώ ήμουν η χαμένη που δούλευα και τους διασκέδαζα τη νύχτα… δεν μου ακούγεται καλή συμφωνία επίσης!!!! Λοιπόν αυτήν την όμορφη μέρα εδώ στο Μάουι είμαι εδώ για να τους υπενθυμίσω ότι το να σου φέρονται ισότιμα, δεν απαιτεί πολλά… απλά ΣΕΒΑΣΜΟΣ !!!! Psss πάμε σε πόλεμο ???».