Όλα έτοιμα για τη μηχανοκίνητη πορεία του δήμου, με την συμμετοχή να είναι μεγάλη και τις δηλώσεις που τονίζουν ότι θα πάρουν μέρος σε αυτή να διαδέχονται η μια την άλλη.

Από συνδικαλιστικούς επαγγελματικούς φορείς, από σωματεία και συλλόγους του εργατικού κέντρου έως και εκπολιτιστικούς συλλόγους περιοχών και συνοικιών της Πάτρας.

Η κινητοποίηση που έχει ξεκινήσει είναι μεγάλη και πλέον φτάνει στην κορύφωση της, με τους δημοτικούς κύκλους να υπογραμμίζουν ότι όσοι έλεγαν ότι η συμμετοχή του κόσμου θα είναι μικρή και ότι αυτή τη φορά δεν θα υπάρχει η ανάλογη ανταπόκριση, διαψεύστηκαν στην πράξη.

Η πορεία θα έχει δεκάδες συμμετέχοντες και η πομπή που θα ξεκινήσει θα πιάνει, με βάση τις εκτιμήσεις ένα μεγάλο κομμάτι της Πατρών Αθηνών, ενώ φτάνοντας όλοι μαζί στην πλατεία Συντάγματος η πορεία θα προκαλέσει αίσθηση που σίγουρα θα την νιώσουν στο Μαξίμου.

Αυτό τουλάχιστον λένε στην Μαιζώνος. Από εκεί και πέρα όταν ολοκληρωθεί η πορεία θα παραδώσουν το υπόμνημα με τα αιτήματα τους τα οποία θα έχουν να κάνουν με τον δήμο και τα έργα για την πόλη, αλλά και με τον λαό που υποφέρει από φτώχεια, ανεργία και τις πολιτικές των κυβερνώντων.

«Αυτό είναι το μεγάλο πολιτικό ζήτημα των ημερών» έλεγε άνθρωπος της Μαιζώνος. «Αν δεν διεκδικήσεις και συνεχίζεις να σκύβεις το κεφάλι, κανείς δεν μπορεί να σε σέβεται. Εμάς, τον Δήμο της Πάτρας μας σέβονται, αλλά αυτόν τον σεβασμό τον έχουμε διεκδικήσει με αγώνες» αναφέρει.

Και ρίχνει τα βέλη του και στην ΚΕΔΕ. «Τα αιτήματα που έχουμε κάνει δεν αφορούν μόνο την Πάτρα, αφορούν όλους τους δήμους. Πού είναι όμως οι υπόλοιποι; Πού είναι η ΚΕΔΕ;. Ρητορικό το ερώτημα» καταλήγει, απαντώντας έτσι έμμεσα σε όσους μιλούν για λαϊκισμό κατηγορώντας τη δημοτική αρχή για την κινητοποίηση της.