Σύμφωνα με το πρόγραμμα της Α2 εθνικής κατηγορίας γυναικών η γυναικεία ομάδα της Ακαδημίας των Σπορ για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος την ερχόμενη Κυριακή 30//1/22 στις 5.00 μ.μ. είναι να ταξιδέψει στον Βύρωνα, όπου θα αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα της Δόξας, η οποία μάλιστα είναι η πρωτοπόρος του βαθμολογικού πίνακα. Η Πατρινή ομάδα συνεχίζει κανονικά τις προπονήσεις στο κλειστό γυμναστήριο του ΠΕΑΚ Πάτρας Κ. Πετρόπουλος μιας και στην πόλη μας η κακοκαιρία δεν μας έχει επηρεάσει και όλα λειτουργούν κανονικά.

Η αθλήτρια της ομάδας Λίλιαν Φιλιππάτου ενημερώνει σχετικά για εκτός έδρας αγώνα:

"Εμείς συνεχίζουμε κανονικά τις προπονήσεις μιας και θέρμανση υπάρχει στο γυμναστήριο Κ. Πετρόπουλος και η Πάτρα δεν έχει επηρεαστεί από τις προπονήσεις και η κυκλοφορία στους δρόμους της πόλης διεξάγεται κανονικά. Όσον αφορά την δυσκολία μετακινήσεων που βλέπουμε στην Αθήνα και για το εάν θα γίνει η αγωνιστική το ερχόμενο Σάββατο και Κυριακή, η ΔΕΠ/ΟΧΕ δεν μας έχει ενημερώσει σχετικά για αναβολή της αγωνιστικής λόγω κακοκαιρίας και προφανώς το πρόγραμμα ισχύει κανονικά".

Άλλος ένας 16χρονος αθλητής της κατηγορίας παίδων, ο Χριστόφορος Γιάγκος, πήρε το ‘’ βάπτισμα ‘’ με την ανδρική ομάδα της Ακαδημίας των Σπορ στο πρωτάθλημα της Α2 εθνικής κατηγορίας ανδρών στον εκτός έδρα αγώνα του Σαββάτου στο Κορωπί. Ο μεγαλόσωμος αθλητής προέρχεται από τις υποδομές του συλλόγου, έχοντας ξεκινήσει με προπονήτρια την Βάσω Βουκελάτου, ενώ συμμετέχει και στο κλιμάκιο Πελοποννήσου επίλεκτων αθλητών της κατηγορίας παίδων.