Έρευνες έχει ξεκινήσει η αστυνομία για τη μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε στην γνωστή καφετέρια στα Ψηλαλώνια της Πάτρας που είχε ως αποτέλεσμα να καταστραφεί ολοσχερώς το κατάστημα και να προκληθούν ζημιές σε όλο το κτίριο.

Σύμφωνα με πληροφορίες και τα στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί η αστυνομία έχει στη διάθεση της αρκετές ενδείξεις που οδηγούν στην πιθανότητα η πυρκαγιά να προήλθε από αποτέλεσμα εμπρηστικής ενέργειας αγνώστων.

Οι αρχικές εκτιμήσεις που έλεγαν ότι η πυρκαγιά έγινε από διαρροή σε φιάλες υγραερίου, δεν επιβεβαιώνονται από πουθενά, με βάση τα στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί και οι εκρήξεις μάλλον δεν ήταν τόσο «αθώες».

Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν καταγραφεί δυο άτομα να επιβαίνουν σε δίκυκλο και να σταματούν έξω από το κατάστημα για λίγο πριν την εκδήλωση της φωτιάς.

Πάντως, αν ισχύει κάτι τέτοιο τότε τα δεδομένα αλλάζουν και οι έρευνες στρέφονται σε όλα αυτά που έχουν προκύψει το τελευταίο διάστημα και μιλούν για εκβιασμούς καταστημάτων από κυκλώματα νύχτας.

Για την ώρα όλα τα ενδεχόμενα παραμένουν ανοικτά και οι έρευνες του ανακριτικού τμήματος της πυροσβεστικής, σε συνεργασία με την αστυνομία, συνεχίζονται.