Τραγικό παιχνίδι της μοίρας για ένα ιερέα από την Αχαΐα και ένα ακόμα δράμα που κρύβεται πίσω από το τροχαίο που συνέβη το μεσημέρι της Τρίτης, στην παλαιά εθνική οδό Πατρών – Κορίνθου, με αποτέλεσμα τον θάνατο του 46χρονου Χρήστου Καριοφύλλη.  

Ο ιερέας έχασε το παιδί του, ενώ πριν από λίγο καιρό είχε τραυματιστεί σοβαρά πάλι από τροχαίο ο άλλος του ο γιός που έμεινε ανάπηρος. Πρόκειται για τον πατήρ Κωνσταντίνο από το Αίγιο η οικογένεια του οποίου ανεβαίνει τον δικό της Γολγοθά.

Ο 46χρονος Χρήστος οδηγούσε το αυτοκίνητό του με κατεύθυνση την Πάτρα το μεσημέρι της Τρίτης, όταν ξαφνικά και για άγνωστο λόγο πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας.

Το όχημά του καρφώθηκε πάνω σε φορτηγό που κινείτο προς Αίγιο στο ύψος των Αραχωβιτίκων. Ο θάνατος του 46χρονου ήταν ακαριαίος, σκορπίζοντας τον θρήνο στην οικογένεια και στους φίλους του.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας

Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Πατρών, σχηματίσθηκε δικογραφία για θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα, που συνέβη χθες το πρωί, στη Παλαιά Εθνική Οδό Πατρών Κορίνθου, στο ύψος των Αραχωβίτικων.

Ειδικότερα, ημεδαπός άνδρας οδηγώντας φορτηγό αυτοκίνητο συγκρούστηκε μετωπικά με έτερο αυτοκίνητο, που οδηγούσε 46χρονος ημεδαπός άνδρας, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του τελευταίου.

Διενεργείται προανάκριση για τη διακρίβωση των αιτιών και συνθηκών πρόκλησης του τροχαίου δυστυχήματος.