Τέλος καλό, όλα καλά για τον κτηνοτρόφο, που αγνοείτο στο Κατωφύγι της Κρήτης, καθώς εντοπίστηκε αργά το βράδυ της Τρίτης.

Σύμφωνα με το neakriti.gr, ο 72χρονος κτηνοτρόφος, που ήταν αγνοούμενος από την Παρασκευή, βρέθηκε στο μιτάτο του, από πυροσβέστες της ΕΜΑΚ, και είναι καλά στην υγεία του, παρότι εγκλωβισμένος από την κακοκαιρία «Ελπίδα».

Εντοπίστηκε στη θέση Κατωφύγι του Δήμου Βιάννου στην Τοπική Κοινότητα Ξενιάκου Ηρακλείου, που βρίσκεται στα όρια μεταξύ των νομών Ηρακλείου - Λασιθίου.

Στην επιχείρηση εντοπισμού και απεγκλωβισμού του 72χρονου, που διήρκεσε τρεις ώρες, έλαβαν μέρος έξι άνδρες της ΕΜΑΚ και ένα ερπυστιοφόρο της Πυροσβεστικής.

Εγκλωβίστηκε στο ποιμνιοστάσιό του -Είχε προμήθειες για τροφή και θέρμανση

Ο κτηνοτρόφος εντοπίστηκε στο ποιμνιοστάσιό του, έπειτα από την επιχείρηση των στελεχών της Πυροσβεστικής και αυτή την στιγμή επιστρέφει στην οικογένειά του. Ευτυχώς, είχε στην διαθεσή του τις απαραίτητες προμήθειες για να τραφεί και να ζεσταθεί.

Ο άνδρας είχε αποκλειστεί στο μιτάτο του, λόγω της σφοδρής κακοκαιρίας «Ελπίδα», που πλήττει τα τελευταία 24ωρα το νησί, ενώ δεν μπορούσε να επικοινωνήσει ούτε με το κινητό του, καθώς στο σημείο δεν υπήρχε σήμα.