Στο περιοδικό ΟΚ και τη Σόνια Καζόνι έδωσε συνέντευξη η Δανάη Μπάρκα. Η ηθοποιός και παρουσιάστρια μίλησε για το Survivor, το Big Brother και τον Απόστολο Ρουβά.

Ο Απόστολος Ρουβάς, που ήταν πέρσι βασικός συνεργάτης σου, φέτος συμμετέχει ως παίκτης στο Survivor. Το περίμενες πως θα πήγαινε σε ένα ριάλιτι επιβίωσης;

Δεν το περίμενα. Αλλά δεν είμαι και ένας άνθρωπος που βρίσκεται μέσα στην καθημερινότητά του τον τελευταίο καιρό για να συζητάμε τα νέα μας. Δεν είχε τύχει να μιλήσουμε και να μου πει κάτι. Εγώ από τις 20 Αυγούστου μπήκα σε καθημερινά γυρίσματα, ο Απόστολος έλειπε για δουλειές, δεν είχε τύχει να βρεθούμε. Το έμαθα από το τηλεοπτικό ρεπορτάζ.

Πώς σου φαίνεται στο Survivor;

Moυ φαίνεται αυθεντικός, έντιμος, είναι ο εαυτός του. Θεωρώ πως αυτά είναι τα βασικά χαρακτηριστικά για να πάει κάποιος καλά σε ένα τέτοιο παιχνίδι.

Θα πήγαινες σε ένα reality όπως το Survivor ή το Big Brother;

Όχι. Δεν θα έκανα τίποτα που αφορά εγκλεισμό. Δεν θα μπορούσα να εκθέσω τα νεύρα μου, ντρέπομαι. Και ο εγκλεισμός είναι λογικό να προκαλεί νεύρα. Το Survivor είναι πολύ διαφορετικό από το Βig Brother. Το Βig Brother δεν είναι της αισθητικής μου, δεν θα μπορούσα να το κάνω. Γενικά, όμως, δεν θα ήθελα να δοκιμάσω τα αρνητικά μου συναισθήματα μπροστά στον κόσμο. Προτιμώ να επιλέγω τα καλά μου συναισθήματα, τη χαρά και την αισιοδοξία, και να εκφράζω αυτά. Νομίζω λοιπόν πως ούτε και σε ένα παιχνίδι όπως το Survivor θα πήγαινα, αλλά «ποτέ μη λες ποτέ», γιατί όσες φορές έχω πει «ποτέ» μετά το έχω λουστεί!