Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία και την Τετάρτη, σύμφωνα με πληροφορίες που έρχονται από την Δευτεροβάθμια και την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο διευθυντής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανδρέας Ζέρβας τα γυμνάσια και τα λύκεια θα είναι κλειστά και την Τετάρτη, ενώ η τηλεκπαίδευση πιθανότατα θα γίνει κανονικά.

Το ίδιο ισχύει και για την πρωτοβάθμια εκπαίδευση στα δημοτικά και στα νηπιαγωγεία, σύμφωνα με το πιθανότερο σενάριο, όπως αναφέρει και ο διευθυντής της Τάσος Σταυρογιαννόπουλος.

«Αυτό είναι το πιθανότερο σενάριο, όμως περιμένουμε και τις επίσημες ανακοινώσεις από την Περιφέρεια. Εμείς από την πλευρά μας ζητήσαμε να παρθούν οι αποφάσεις εγκαίρως και όχι την τελευταία στιγμή». Σύμφωνα με πληροφορίες μέσα στις επόμενες ώρες αναμένονται να ανακοινωθούν και επίσημα οι αποφάσεις από την Περιφέρεια.  

Θυμίζουμε ότι τις περασμένες ημέρες σημειώθηκε ένα αλαλούμ και στην Αχαΐα με το άνοιγμα των σχολείων, τις αποφάσεις να παίρνονται την τελευταία στιγμή και να υπάρχουν αρκετές διαμαρτυρίες από γονείς και εκπαιδευτικούς.