Και η σημερινή ημέρα για την Πάτρα θα κυλίσει με θερμοκρασίες κοντά στο μηδέν.

Σύμφωνα με την πρόβλεψη σήμερα Τρίτη θα επικρατήσει λιακάδα στην Πάτρα, αλλά με πολύ κρύο. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -1 έως 5 βαθμούς, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν με ταχύτητα έως 3 μποφόρ.

Στα Καλάβρυτα , που και σήμερα θα χιονίσει, η θερμοκρασία θα φθάσει ακόμη και τους -9 βαθμούς, με αίσθηση του κρύου για -16

Η «Ελπίδα» έριξε τον υδράργυρο στους -11 βαθμούς Κελσίου στις ορεινές περιοχές

Στους -7 βαθμούς έπεσε χθες το πρωί η θερμοκρασία μέσα στα Καλάβρυτα, στους -9 στις περιοχές της Ζαρούχλας στην ορεινή Αιγιάλεια και -10 στην ορεινή Κλειτορία ενώ στη βάση του Χελμού, στο Χιονοδρομικό, το θερμόμετρο έπεσε στους -14 βαθμούς Κελσίου.

Οι δήμοι Καλαβρύτων και Αιγιαλείας αλλά και το Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων, στην περιοχή ευθύνης τους, με δεκάδες μηχανήματα, με η συνδρομή και ιδιωτών, προσπαθούν να κρατήσουν ανοιχτό από χθες το δευτερεύον δημοτικό οδικό δίκτυο.

ΠΑΓΟΔΡΟΜΙΟ ΤΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ
Από το απόγευμα της Κυριακής η θερμοκρασία μέσα στην πόλη των Καλαβρύτων έχει πέσει κάτω από το μηδέν και με το πρώτο χιόνι χθες οι δρόμοι μετατράπηκαν σε παγοδρόμια!
Στα Καλάβρυτα από το πρώτο στρώμα χιονιού το πρωί της Δευτέρας, περί τους 5 πόντους, οι δρόμοι πάγωσαν ενώ ακόμη και στον κεντρικό πεζόδρομο η κυκλοφορία των πεζών ήταν σχεδόν αδύνατη.

ΠΑΓΩΣΕ Η ΛΙΜΝΗ ΤΣΙΒΛΟΥ
Στην Ζαρούχλα αλλά και τα γύρω χωριά της ορεινής ζώνης βρίσκονται από το απόγευμα της Κυριακής η υπεύθυνη Πολιτικής Προστασίας Μαρία Σταυροπούλου αλλά και οι υπεύθυνοι των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Αιγιαλείας.
Το θερμόμετρο στους οικισμούς γύρω από την λίμνη Τσιβλού έπεσε προχθές Κυριακή στους -8 βαθμούς κελσίου και χθες στους -15 βαθμούς Κελσίου, παγώνοντας τη λίμνη αλλά και τους δρόμους.