Για όλους και για όλα μίλησε η Τόνια Σωτηροπούλου σε συνέντευξή της. Το μοντέλο και ηθοποιός μίλησε για τον γάμο της με τον Κωστή Μαραβέγια, την καριέρα της αλλά και το ενδεχόμενο να γίνει μητέρα. Αποκάλυψε ακόμα ποιο τραγούδι του Κωστή Μαραβέγια θα ήθελε να είχε γραφτεί για εκείνη αλλά και ποιο είναι το ελάττωμά της.

Ο γάμος έχει αλλάξει σε κάτι τον τρόπο που αντιμετωπίζετε τη σχέση σας με τον Κωστή;

Η αλήθεια είναι πως δεν έχει αλλάξει τίποτα ούτε το βιώσαμε σαν κάτι βαρύγδουπο. Ήταν ένα πάρτι. Γιορτάσαμε την αγάπη μας. Παρ΄ όλα αυτά η συνθήκη αυτής της γιορτής σου εμπνέει ένα αίσθημα παραπάνω ασφάλειας.

Τι κάνει τον Κωστή ξεχωριστό για την Τόνια;

O Kωστής είναι ξεχωριστός, φιλελεύθερος, δίκαιος, ειλικρινής, ταλαντούχος, τρυφερός, πολύ αστείος και είναι σε απόλυτη επαφή με τη γυναικεία φύση. Είναι ευγενής και καλός, δεν φοβάται τα συναισθήματά του και αυτά είναι μερικά από τα στοιχεία που θαυμάζω σε εκείνον.

Ποιο τραγούδι του θα ήθελες να έχει γραφτεί για εσένα αλλά και ποιο θα του αφιέρωνες;

Το τραγούδι που θα ήθελα να γραφτεί για εμένα το έχει γράψει ήδη ο Κωστής, αλλά δεν έχει κυκλοφορήσει. Ένα από τα τραγούδια που πάντα μου τον θυμίζουν είναι το All flowers in time του Jeff Buckley.

Αγαπάς πολύ το Λονδίνο και το επισκέπτεσαι συχνά. Θα μπορούσατε να ζήσετε εκεί με τον Κωστή μόνιμα;

Σίγουρα ναι. Είναι το δεύτερο σπίτι μου απλώς δεν έχω την ανάγκη να το κάνω, αγαπώ την Ελλάδα και τον τρόπο ζωής της. Ταυτόχρονα, είμαι πολύ ανοιχτός άνθρωπος και λατρεύω τα ταξίδια, θα μπορούσα να ζω σε πολλά μέρη.

Ποια είναι η δική σου αχίλλειος πτέρνα;

Είμαι τελειομανής και έχω ανάγκη να δημιουργώ πάντα, οπότε αυτό κατά καιρούς με κάνει κάπως σκληρή με τον εαυτό μου, είμαι ο κριτής του και θα ήθελα κάποια στιγμή να μπορώ να είμαι πιο χαλαρή. Είναι ένα στοιχείο που έχω καλυτερεύσει αλλά δεν έχω εξαφανίσει.

Τι απαντάς σε πιθανούς haters που λένε ότι η Τόνια είναι περισσότερο influencer και όχι ηθοποιός και πως τα έχει όλα λυμένα στη ζωή της;

Δεν νομίζω ότι το λέει κάποιος αυτό. Και σίγουρα κανείς δεν τα έχει όλα λυμένα. Τα social media είναι μέρος της δουλειάς μου, είμαι καλή σε αυτό, βιοπορίζομαι από αυτό και ως ηθοποιός δεν κάνω εκπτώσεις στις επιλογές μου. Επίσης, δεν ενοχλώ κανέναν και κάνω τη δουλειά μου μια χαρά. Εκείνη που από τον καναπέ του επιτίθενται μέσα από τα social στον οποιονδήποτε. είναι σε ένα βαθμό ελλειμματικοί και βλέπουν στη ζωή αυτό που θέλουν να δουν, και εμένα αυτό δε με αφορά. Εύχομαι πάντα να νιώσουν λίγο παραπάνω ευτυχία και τότε κανένας δε θα ασχολείται με κανέναν.

Σε φαντάζεσαι μαμά με τον Κωστή μπαμπά;

«Δεν είναι προτεραιότητά μου αλλά προφανώς αν προκύψει με το καλό να έρθει», είπε στο περιοδικό «In Style».