Η περιοδεία του αγαπημένου και απόλυτα επιτυχημένου συγκροτήματος ξεκινάει από τα Ιωάννινα στις 8 Ιουλίου, 13 Ιουλίου θα τραγουδούν στο ΟΑΚΑ, 30 Ιουλίου η μπάντα ταξιδεύει στην Κύπρο στο στάδιο της Αγίας Νάπας, στις 6 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί συναυλία στο όμορφο Καρπενήσι, 7 Σεπτεμβρίου η Θεσσαλονίκη θα απολαύσει τους αγαπημένους καλλιτέχνες στο Καυταντζόγλειο, 17 Σεπτεμβρίου η Πάτρα έχει την τιμητική της και το Παμπελοπονησσιακό Στάδιο και κλείνει η περιοδεία με τη συναυλία στο Παγκρήτιο Στάδιο στο Ηράκλειο στις 26 Σεπτεμβρίου.

   Το μήνυμα που υιοθετεί η μπάντα γι αυτήν την περιοδεία , είναι ένα αισιόδοξο μήνυμα από στίχους του μουσικού και τραγουδιστή των Πυξ Λαξ, Μάνου Ξυδούς «Έι μεν, κοίτα μπροστά».

   Η μπάντα, στη συνέντευξη τύπου, δήλωσε πως μετά τη λήξη της περιοδείας δεν τραγουδίσει πάλι μαζί, καθώς έχει ολοκληρώσει τον κύκλο της. Το σχέδιο που υπήρχε γι΄ αυτή την περιοδεία ήταν να γίνει στα 10 χρόνια, όμως εξαιτίας της απώλειας του Μάνου Ξυδούς έγινε νωρίτερα.

   «Η μπάντα αυτή», είπε χαρακτηριστικά ο Μπάμπης Στόκας, «δεν μπορεί να συνεχίζει να παίζει γιατί λείπει ένα πολύ μεγάλο κομμάτι από εμάς».

   Πρόκειται για μια παραγωγή που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από εκείνες μεγάλων καλλιτεχνών, που έχουν επισκεφθεί την Ελλάδα. Μία παραγωγή που επεκτείνεται σε κατασκευές χιλιάδων τετραγωνικών, 200 καμπίνες ηχείων, 100 κινούμενες κεφαλές, 250 τετραγωνικά λέντ γουολ (led wall). Όσοι βρέθηκαν χθες στο συναυλιακό χώρο του Τερα Βάιμπ, δημοσιογράφοι και πολλοί φανς (fans) του συκροτήματος που είχαν κερδίσει προσκλήσεις από ραδιοφωνικούς διαγωνισμούς, πήραν μια μικρή γεύση από αυτό που συμβεί τον Ιούλιο.