Αποφασισμένη να επιστρέψει στην ενεργό δράση δυναμικά είναι η 20χρονη αθλήτρια του τένις που παρά το μικρό της ηλικίας της έχει πετύχει αρκετές διακρίσεις, παίρνοντας μέρος σε διάφορα τουρνουά του εξωτερικού.

Έχοντας περάσει στην Γυμναστική Ακαδημία και ζώντας στην Αθήνα ως φοιτήτρια έβαλε σε δεύτερη μοίρα τις αθλητικές της δραστηριότητες, ενώ η πανδημία ήρθε για να παγώσει ακόμα περισσότερο τα σχέδια της.

Έτσι, μη παίρνοντας μέρος σε τουρνουά του εξωτερικού όπως έκανε παλιότερα μείωσε τις ώρες προπόνησης της, όμως πλέον, αυτό έχει αλλάξει και η προετοιμασία της έχει μπει σε πιο έντονους ρυθμούς.

Στόχος της από την νέα χρονιά να πάρει μέρος σε διάφορα επαγγελματικά τουρνουά και να κυνηγήσει το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα, βρίσκοντας και πάλι τους αγωνιστικούς της ρυθμούς.

Παράλληλα, έχει ξεκινήσει να κάνει τα πρώτα της βήματα στην προπονητική, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να βοηθήσει όσο περισσότερα παιδιά για να αγαπήσουν το άθλημα τους τένις και να τους μεταδώσει τις γνώσεις που έχει.

Είναι κάτι που της άρεσε και έχει σκοπό να ασχοληθεί πιο εντατικά στο μέλλον με αυτό. Άλλωστε, οι σπουδές και το αντικείμενο που αποφάσισε να ακολουθήσει δείχνουν ότι ο αθλητισμός θα είναι άρρηκτα δεμένος μαζί της και με την πορεία της.