Με ασημένιο μετάλλιο επέστρεψε ο Πατρινός Κωνσταντίνος Ντεντόπουλος από το 2ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου 35 χιλιομέτρων βάδην Ανδρών και Γυναικών που έγινε στα Μέγαρα.

Ο πρωταθλητής της Ολυμπιάδας έδειξε ότι είναι αρκετά καλή αγωνιστική κατάσταση, πετυχαίνοντας νέο ατομικό ρεκόρ (με νέο ατομικό Ρεκόρ 2:57'31") κατέκτησε το 25ο μετάλλιο σε πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Ήταν ο πρώτος αγώνας της χρονιάς και αρκετά σημαντικός μέσα από αυτόν αθλητές και αθλήτριες μπορούν να διεκδικήσουν τη συμμετοχή τους στις κορυφαίες διοργανώσεις της χρονιάς μέσω των ορίων και του ράνκινγκ, καθώς η διοργάνωση ανήκει στην Β κατηγορία της WA.

Ο ίδιος έγραψε:  «Σιγά σιγά μετά από πολλές δυσκολίες επιστρέφουμε και προσπαθούμε να βελτιωθούμε! 2η θέση σε ακόμα ένα πανελλήνιο πρωτάθλημα, ένα ακόμα μετάλλιο σε πανελλήνιο πρωτάθλημα (Νο25) και νέο ατομικό ρεκόρ στα 35 χιλιόμετρα βάδην.

Ευχαριστώ πολύ όλους όσους ήταν εκεί για μένα. Τους χορηγούς μου, την Ιωάννα Βασιλακοπούλου  που με την βοήθεια της βελτιώθηκα πολύ σωματικά αλλά και το σωματείο μου και την προπονητρια μου Ντίνα Μπορνιβέλι που όλο αυτό το διάστημα με στηρίζουν και είναι εκεί για μένα».

Αξιόλογες επιδόσεις από τους "πορτοκαλί"

Αξίζει να αναφέρουμε ότι στο ίδιο πρωτάθλημα τερμάτισε 5η η αθλήτριά της Ολυμπιάδας Πατρών Ελένη Καπώνη  (ατομικό ρεκόρ 3:28'25").

Στην ημερίδα 5χλμ Βάδην τερμάτισε 4η η αθλήτρια των «πορτοκαλί) Χάρις Ζαχαροπούλου (ατομικό ρεκόρ 26'52"), ενώ στην ημερίδα 10χλμ  τερμάτισε πρώτος ο Δημήτρης Κονιδάρης  με επίδοση  55'51" και 3ος  ο Γιώργος Καυκαλιάς  με ατομικό ρεκόρ 59'35".

Τέλος,  στην ημερίδα 20χλμ βάδην τερμάτισε δεύτερος ο αθλητής Γιάννης Καυκάς που επανήλθε στο χώρο μετά από πολλά χρόνια αποχής από το αγώνισμα, με επίδοση 1:39'00".