Αναλυτικές προβλέψεις για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας.

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Φίλε Κριέ, σήμερα όλα βελτιώνονται και θα έρθουν αρκετές επιτυχίες, αφού η ημέρα θα φέρει θετικές αλλαγές, αλλά και λύσεις για παρελθοντικά προβλήματα, που εδώ και καιρό θες! Με την Σύνοδο Ήλιου-Ανάδρομου Ερμή θα έχεις χαρές στο φιλικό σου περιβάλλον και ίσως μία φιλική επιστροφή, από εκεί που δεν το περιμένεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις θαυμαστές και κατακτήσεις, αλλά και μία επιστροφή από το ερωτικό σου παρελθόν! Αν είσαι δεσμευμένος, θα εκπληρώσεις πολλούς στόχους και ισότητα στην σχέση ή τον γάμο σου, με το άλλο σου μισό σήμερα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οφείλεις να πεις όχι σε απρόσεχτα και παρορμητικά λάθη στον εργασιακό και οικονομικό τομέα!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Ταύρε, σήμερα πρέπει να κινηθείς λογικά και ώριμα με την Σύνοδο Ήλιου-Ανάδρομου Ερμή, για να εκπληρώσεις σημαντικούς στόχους στην ζωή σου! Εκμεταλλεύσου ευκαιρίες που θα έρθουν τώρα, είτε για νέα ξεκινήματα, είτε για διορθώσεις παλαιών προβλημάτων, ώστε να κάνεις τις σωστές κινήσεις και να βελτιώσεις την κοινωνική σου εικόνα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα είναι σίγουρα η κατάλληλη ημέρα για να επιδιώξεις σταθεροποίηση της ερωτικής σου ζωής! Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις και χορταίνεις αξιόλογες και αξιοθαύμαστες κατακτήσεις, ίσως και μέσα από το ν επαγγελματικό σου περιβάλλον!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της εργασίας, όπως και στον οικονομικό τομέα, πρέπει να αρπάξεις αξιόλογες ευκαιρίες που τώρα θα έρθουν, ώστε να έχεις επιτυχία!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Φίλε Δίδυμε, με την Σύνοδο Ήλιου-Ανάδρομου Ερμή σήμερα, θα είσαι απόλυτα τυχερός! Πρέπει λοιπόν να αρπάξεις τις άπειρες ευκαιρίες που θα σου δοθούν, ώστε να κατακτήσεις μεγαλεπήβολους, σπουδαίους στόχους! Θέματα σπουδών ή εκπαίδευσης ευνοούνται και μάλιστα βρίσκεις λύσεις, ακόμα και για παρελθοντικά θέματα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, ετοιμάσου για συναρπαστικό φλερτ, νέες γνωριμίες, αλλά και ερωτικές επιστροφές από το παρελθόν! Αν είσαι δεσμευμένος, θα καταφέρεις την σημερινή ημέρα, να πείσεις το ταίρι σου, για τους στόχους που έχεις, για την σχέση ή τον γάμο σας!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην εργασία, οφείλεις σήμερα να συγκεντρωθείς λίγο παραπάνω, ιδίως επικοινωνιακά! Οικονομικά, είναι η ιδανική ημέρα για συμφωνίες!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Φίλε Καρκίνε, με την βοήθεια της Συνόδου Ήλιου-Ανάδρομου Ερμή, καταφέρνεις και βρίσκεις λύσεις σε αρκετά θέματα που σε απασχολούσαν εδώ και καιρό! Ανανεώνεσαι ψυχολογικά και βελτιώνεις στο έπακρο την διάθεση σου! Μία αποκάλυψη, σε οδηγείς στις σωστές αποφάσεις και μπορείς να προχωρήσεις πλέον μπροστά και να βάλεις τέλος σε παρελθοντικά προβλήματα και βάρη!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, τώρα είναι η ιδανική ημέρα, για να κάνεις μία σοβαρή, αλλά και ευχάριστη συζήτηση, με το ταίρι σου και θα έχεις το αποτέλεσμα που θες στην σχέση σου και μάλιστα μακροπρόθεσμα! Αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις πολλές ευκαιρίες, για παθιασμένο φλερτ, αλλά και επικοινωνία με το ερωτικό παρελθόν!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην εργασία, ξεπερνάς παρελθοντικές δυσκολίες, αφού θα καταφέρεις να ανταπεξέλθεις πιεστικές καταστάσεις! Οι οικονομικές σου συναλλαγές, θα έχουν μόνο θετικές εξελίξεις!

ΛΕΩΝ

Γενικά
Φίλε Λέοντα, η Σύνοδος Ήλιου-Ανάδρομου Ερμή, ενισχύει σημαντικά τον τομέα των διαπροσωπικές σχέσεων με σημαντικές συζητήσεις, συναντήσεις, συναναστροφές και επαφές! Θα έχεις βαθιά ικανοποίηση από μηνύματα, τηλεφωνήματα και νέα την σημερινή ημέρα και ίσως μάλιστα, να έχεις και επικοινωνία με ένα πρόσωπο, που έχετε καιρό να μιλήσετε!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, η ημέρα θα σου δώσει την ευκαιρία, για ένα συναρπαστικό φλερτ ή για επικοινωνία με το άλλο σου μισό! Αν είσαι δεσμευμένος, μπορείς να αναμένεις αναζωπύρωση σχέσης ή γάμου και πολλές λύσεις για προβλήματα που έχετε καιρό!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η ιδανικότερη ημέρα είναι εδώ, για να βελτιώσεις συναδελφικές σχέσεις που είχαν ψυχρανθεί! Οικονομικά, δεν είναι ιδιαίτερα καλή ημέρα για αποφάσεις και υπογραφές!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Παρθένε, σήμερα με την βοήθεια της Συνόδου Ήλιου-Ανάδρομου Ερμή, ξαναβρίσκεις τον εαυτό σου! Νιώθεις δυνατός και ικανός να τακτοποιήσεις και την παραμικρή λεπτομέρεια, στην καθημερινότητα σου! Βρίσκεις λύσεις και κλείνεις προβληματικούς κύκλους! Επιπλέον, θα έχεις την δυνατότητα, να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες και υποχρεώσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, η σημερινή ημέρα είναι σαφώς ευνοϊκή για εσένα, αφού το πάθος στην σχέση σου με το ταίρι σου, είναι ασυγκράτητο και ασταμάτητο! Αν είσαι ελεύθερος, ίσως προκύψει ένα φλερτ μέσα από το εργασιακό περιβάλλον, αλλά προσωρινά πρέπει να παραμείνει κρυφό, για να μην εκτεθείς!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η αποδοτικότητα σου θα σε οδηγήσει στην επιτυχία! Πετυχημένες οι οικονομικές σου συναλλαγές σήμερα!

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Ζυγέ, σήμερα απολαμβάνεις τις μικρές, αλλά και τις μεγάλες χαρές της ζωής, όπως και τον θαυμασμό των γύρων σου! Μπορείς να περιμένεις μία ημέρα γεμάτη ευκαιρίες και δυνατότητες, σε διαπροσωπικές συναναστροφές, θέματα παιδιών, ψυχαγωγίας και δημιουργικότητας! Με την Σύνοδο Ήλιου-Ανάδρομου Ερμή, να αναμένεις μόνο θετικές εξελίξεις και λύσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις πολλές ερωτικές επιλογές και δυνατότητες σήμερα! Φλερτ, πολλές κατακτήσεις, θαυμαστές, αλλά και ένα μήνυμα από ένα άτομο του παρελθόντος! Αν είσαι δεσμευμένος, σε περιμένουν πολλές όμορφες στιγμές με το άλλο σου μισό!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, αλλά και στα οικονομικά, δεν θα έχεις κανένα εμπόδιο και καμία δυσκολία!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Σκορπιέ, η σημερινή Σύνοδος Ήλιου-Ανάδρομου Ερμή, είναι αρκετά ωφέλιμη για εσένα, αν την εκμεταλλευτείς ορθά και έξυπνα! Θα μπορέσεις να απολαύσεις ευτυχισμένες στιγμές με την οικογένεια σου στο σπίτι, λύσεις σε ένα παρελθοντικό θέμα που ακόμα σε απασχολεί και να βελτιώσεις προβληματικές συγγενικές σχέσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις σήμερα συναισθηματική ανανέωση του δεσμού σου, αλλά και λύσεις για παρελθοντικά προβλήματα! Αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις σίγουρα μία μεγάλη ευκαιρία για επανασύνδεση, με έναν έρωτα του παρελθόντος!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα είσαι αποδοτικός και αυτό αναγνωρίζεται από τους άλλους! Οικονομικά, θα έχεις απρόσμενα έξοδα σήμερα, που αφορούν το σπίτι!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Φίλε Τοξότη, η σημερινή ημέρα είναι ιδιαίτερα ωφέλιμη για εσένα, ιδίως όσον αφορά κοινωνικές επικοινωνίες, συναναστροφές και επαφές, με την Σύνοδο Ήλιου-Ανάδρομου Ερμή! Έχεις αρκετή τύχη σήμερα και οι ευκαιρίες θα έρχονται η μία μετά την άλλη, ώστε να καταφέρεις να εκπληρώσεις υψηλούς στόχους!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις φλερτ, ευχάριστες επικοινωνίες, χαρμόσυνα μηνύματα και τηλεφωνήματα, ακόμα κι από το ερωτικό σου παρελθόν! Αν είσαι δεσμευμένος, συζητήσεις με το ταίρι σου, θα φέρουν λύσεις και ανακούφιση!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οικονομικά, μην παρασύρεσαι σε επιπόλαιες σπατάλες! Επαγγελματικά, χρησιμοποίησε την οξυδέρκεια σου, ώστε να υλοποιήσεις τα σχέδια σου!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Φίλε Αιγόκερε, σήμερα η αυτοπεποίθηση και αυτοεκτίμηση σου, θα είναι αυτά τα χαρακτηριστικά, που θα σου φέρουν θετικές εξελίξεις! Με την βοήθεια της Συνόδου Ήλιου-Ανάδρομου Ερμή, αποδεικνύεις την αξία σου στους άλλους και κερδίζεις με περίσσια ευκολία αυτά που θες! Νιώθεις ικανοποιημένος, από τα κεκτημένα σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ήρθε η ώρα να γυρίσεις την πλάτη στο ανούσιο και επιπόλαιο φλερτ, αν είσαι ελεύθερος και να επικεντρωθείς σε μία αξιόλογη ερωτική ευκαιρία τώρα! Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις με το ταίρι σου, πάθος, αισθησιασμό και σταθερότητα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι εξελίξεις στον επαγγελματικό τομέα, θα είναι αργές, αλλά σίγουρα θετικές! Κάθε οικονομική σου κίνηση σήμερα, θα έχει επιτυχία!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Φίλε Υδροχόε, με την Σύνοδο Ήλιου-Ανάδρομου Ερμή, η επιτυχία είναι σίγουρη σήμερα! Μπορείς να πετύχεις βαθιές επιθυμίες και στόχους, αλλά και λύσεις για παρελθοντικά προβλήματα! Ευκαιρίες έρχονται, σε όλους τους τομείς της ζωής σου, για να αλλάξεις ριζικά ό,τι σε ενοχλεί, κυρίως μέσα από επικοινωνίες και συζητήσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, η σχέση ή ο γάμος σου, ευνοείται πολύ την σημερινή ημέρα, αρκεί να παραμείνεις ολιγαρκής, λογικός και ήρεμος στις αισθηματικές σου συζητήσεις με το ταίρι σου! Αν είσαι ελεύθερος, θα απολαύσεις κατακτήσεις σήμερα, φλερτ, μηνύματα, αλλά και επικοινωνία με έναν παρελθοντικό έρωτα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Ο τρόπος που επικοινωνείς, υπόσχεται επιτυχία! Οικονομικά, θα έχεις μεγάλη χαρά σήμερα, αφού θα βρεις λύσεις!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Φίλε Ιχθύ, σήμερα θα φτιάξει κατά πολύ η διάθεση σου! Αποκαθιστάς την ηρεμία και την σιγουριά σου με ποικίλους τρόπους! Η Σύνοδος Ήλιου-Ανάδρομου Ερμή, σε γλιτώνει από δύσκολες και δυσάρεστες καταστάσεις! Να έχεις χωρίς δεύτερη σκέψη, εμπιστοσύνη στο ένστικτο σου, αλλά και στο ψυχικό σου σθένος!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, πρέπει να αποφύγεις οπωσδήποτε κάθε παρασκηνιακή και παράνομη ερωτική επικοινωνιακή δράση, διότι έρχονται αποκαλύψεις! Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να αναμένεις μήνυμα από έναν έρωτα παρελθοντικό ή ανεκπλήρωτο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά θα υπάρξουν κάποιες δυσκολίες και καθυστερήσεις! Οικονομικά, θα μπορείς να αναμένεις λύσεις για παλαιά προβλήματα!

Πηγή: oroskopos.gr