Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε ο Τάσος Ιορδανίδης στη Ναταλία Αργυράκη και την κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται». Ο δημοφιλής ηθοποιός αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στις πολλές καλλιτεχνικές απογοητεύσεις και την στήριξη από την Θάλεια Ματίκα.

Πιο συγκεκριμένα, ο Τάσος Ιορδανίδης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «με το κομμάτι της παραγωγής ασχολήθηκα έναν χρόνο μετά που τελείωσα την σχολή. Είχα άγνοια κινδύνου και είχα μια έπαρση, η αλήθεια είναι. Έφαγα τα μούτρα μου πολλές φορές. Απογοητεύτηκα πολλές φορές και μάλιστα ένας από τους λόγους για τους οποίους πήρα την απόφαση να αδυνατίσω, μπορεί να μην ήταν η τηλεοπτική παρουσία, αλλά το γεγονός ότι είχα αφήσει τόσο πολύ τον εαυτό μου από τις απογοητεύσεις. Είχα αφήσει τόσο πολύ τον εαυτό μου στο να χαίρεται τις απολαύσεις της ζωής, οι οποίες όμως έρχονταν από μια κατάθλιψη την οποία δεν την είδα διαπιστώσει ιατρικά».

«Πολλές φορές και με το άγχος μιας οικογένειας, πάνω σε αυτή την κατάθλιψη μού βγήκε η αντίδραση πως «όχι, πρέπει να αντιδράσεις και να παλέψεις». Η Θάλεια με απείλησε, χαριτολογώντας το λέω, μέχρι και με διαζύγιο για να μαζευτώ».

«Αν πουν κάτι αρνητικό για την Θάλεια, θα με πειράξει περισσότερο. Όταν πουν κάτι για τον άνθρωπο σου πρέπει να διατηρήσεις μια ψυχραιμία, εκεί είναι που μπαίνω μπροστά εγώ» συμπλήρωσε ο ηθοποιός στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του Alpha.