Μιάμιση ώρα κράτησε η κατάθεση της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα στο γραφείο της ανακρίτριας στη Θεσσαλονίκη.

Η άτυχη κοπέλα αποχώρησε χωρίς να κάνει δηλώσεις στους δημοσιογράφους, ενώ στο πλευρό της ήταν καθ' όλη τη διάρκεια της διαδικασίας ειδικός ψυχολόγος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr, η ίδια επιβεβαίωσε τους ισχυρισμούς της για όσα έγιναν την ημέρα της πρωτοχρονιάς.

«Η Γεωργία δεν έχει αντιφάσεις», λέει ο δικηγόρος της

Η νεαρή κοπέλα φέρεται να ισχυρίστηκε πως ισχύουν τα όσα είχε αναφέρει αρχικά, ενώ έδωσε και τα σχετικά στοιχεία τα οποία επιβεβαιώνουν τα λεγόμενα και τις καταγγελίες της.

Όλα τα στοιχεία φαίνεται πως επιβεβαιώνουν τις κινήσεις που έκανε πριν και μετά τον βιασμό. «Η Γεωργία δεν έχει αντιφάσεις και οι καταθέσεις της κρίνονται ειλικρινείς», είπε ο δικηγόρος της, κ. Ζιώγας.
«Η Γεωργία εμφανίστηκε σήμερα με θάρρος, πάλι μπροστά στην ανακρίτρια και επιβεβαίωσε όσα κτηνώδη βίωσε μέσα στη σουίτα την ημέρα της Πρωτοχρονιάς. Η Γεωργία τα είπε με θάρρος, με το πρόσωπό της ξεσκέπαστο και το κεφάλι της ψηλά. Εμείς επιβεβαιώσαμε όσα η Γεωργία ανέφερε στις προηγούμενες καταθέσεις της και συμπληρωματικά προσκόμισε αποδεικτικά στοιχεία για αυτά που ισχυρίστηκε την προηγούμενη φορά», ανέφερε ο δικηγόρος της.

Τα συγκεκριμένα στοιχεία αφορούν μηνύματα και κλήσεις που επιβεβαιώνουν τις κινήσεις της και την αλήθεια των λεγόμενων της για το βράδυ του βιασμού της.