Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, ένας ανήλικος ημεδαπό, διότι εκκρεμούσε σε βάρος του ένταλμα σύλληψης του Ανακριτή Πλημμελειοδικών Πατρών, για υπόθεση ληστείας κατά συναυτουργία και κατά συρροή και παράνομη οπλοφορία κατά συναυτουργία.

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι αποπειράθηκε να παραβιάσει η θύρα σταθμευμένου οχήματος.

Συνελήφθησαν, χθες αργά το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, δύο ημεδαποί άνδρες, διότι επιβαίνοντες σε αυτοκίνητο, δεν συμμορφώθηκαν σε σήμα των αστυνομικών για έλεγχο και προσπάθησαν να διαφύγουν, απορρίπτοντας ταυτόχρονα στο έδαφος μια συσκευασία, που περιείχε τέσσερα γραμμάρια κάνναβης.

Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, σχηματίσθηκε δικογραφία για ληστεία, σε βάρος αγνώστων δραστών, οι οποίοι χθες αργά το βράδυ, στην Πάτρα, μετέβησαν σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, όπου ο ένας απείλησε υπάλληλο με μαχαίρι και αφαίρεσε από το ταμείο το χρηματικό ποσό των 250 ευρώ, ενώ την ίδια στιγμή ο συνεργός του επιτηρούσε τον χώρο.

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στην Αμαλιάδα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ήλιδας, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 18 γραμμάρια κάνναβης.

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, σε περιοχή του Πύργου, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι ρευματοδοτούσε παράνομα την οικία του, έχοντας πραγματοποιήσει απευθείας σύνδεση στο δίκτυο διανομής ηλεκτρικής ενέργειας, χωρίς μετρητή, για την καταγραφή της καταναλισκόμενης ενέργειας.

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στο Αιτωλικό, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αιτωλικού, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι την ίδια ημέρα ( 20-1-2022) τα ξημερώματα, διέρρηξε κρεοπωλείο και αφαίρεσε από την ταμειακή μηχανή μικρό χρηματικό ποσό.