Τα «ροζ» ραντεβού σε σπίτια και σε ξενοδοχεία, με τα «λαγουδάκια» που επισκέπτονται τους ενδιαφερόμενους πελάτες για να προσφέρουν τις ερωτικές τους υπηρεσίες ήρθαν και πάλι στην επικαιρότητα, με το θέμα του ομαδικού βιασμού στην 24χρονη από την Θεσσαλονίκη.

Η καταγγελία που έκανε γνωστός ακτιβιστής σε τηλεοπτική εκπομπή για κορίτσια από την Πάτρα που καλούνται στην Αθήνα για να πάρουν μέρος σε πάρτι πίσω από τα οποία βρίσκονται κυκλώματα μαστροπείας, έφερε και μια τοπική διάσταση στο όλο θέμα.

Οι καταγγελίες για κυκλώματα παράνομης μαστροπείας που δρουν κυρίως μέσω του διαδικτύου ή από στόμα σε στόμα, έχουν πάρει διαστάσεις χιονοστιβάδας. Η Πάτρα, από τις εποχές πριν από την πανδημία, ήταν μια πόλη που βρισκόταν πάντοτε ψηλά στην λίστα των κυκλωμάτων αυτών, έχοντας νεαρές κοπέλες που συμμετείχαν σε αυτά, αλλά και πολλά ονόματα Πατρινών επιχειρηματιών στο πελατολόγιο τους.

Η πανδημία και το lockdown αύξησε ακόμα περισσότερο την κινητικότητα που παρατηρείται στα κατ’ οίκον ραντεβού που γίνονται σε σπίτια, σε ξενοδοχεία και γενικότερα σε ιδιωτικούς χώρους και η Πάτρα δεν αποτελεί εξαίρεση σε αυτό.

Ένα σερφάρισμα στο διαδίκτυο αρκεί για να διαπιστώσει κανείς την πέραση που έχουν και στην Πάτρα αυτά τα κυκλώματα, με πανέμορφες κοπέλες ή ακόμα και κορίτσια της διπλανής πόρτας να συμμετέχουν σε αυτά.

Κάποιες από αυτές κάνουν διπλή ζωή (φοιτήτριες ή ακόμα και εργαζόμενες για έξτρα εισόδημα), ενώ άλλες πάλι συμμετείχαν με τον έναν ή τον άλλον τρόπο στον αγοραίο έρωτα, εργάζονταν δηλαδή σε μαγαζιά αυτού του τύπου και με την κρίση της πανδημίας, στράφηκαν στα ιδιωτικά ραντεβού.


Πάνε παντού, όπου τους ζητήσεις

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι το κύκλωμα στέλνει τα κορίτσια παντού, όπου ζητήσει ο πελάτης σε σπίτια, ξενοδοχεία έως και γραφεία και η τιμή τους ξεκινάει από τα 200 ευρώ και πάνω, ανάλογα με την εξωτερική τους εμφάνιση, το τι είναι διατεθειμένες να προσφέρουν και όλα τα σχετικά.

Οι πιο καλές από αυτές που έχουν παράλληλα την ανάλογη διάθεση για να φτάσουν πιο ψηλά στα σκαλιά αυτών των κυκλωμάτων, στέλνονται στην Αθήνα. Από εκεί και μετά ξεκινάει μια διαδικασία δικτύωσης, μπαίνοντας πλέον σε άλλα κανάλια της πολυτελούς πορνείας που καλύπτονται από πάρτι και διασκέδαση.

Έρχονται έτσι σε επαφή με υψηλά και σημαίνοντα πρόσωπα που είναι διατεθειμένα να βάλουν ακόμα πιο βαθιά το χέρι στη τσέπη για να περάσουν μία ή και περισσότερες βραδιές μαζί τους.