Στη στήλη “Vintage Stories” της εκπομπής «Πάμε Δανάη» μίλησε ο Δημήτρης Αρβανίτης. Ο γνωστός σκηνοθέτης διηγήθηκε άγνωστες ιστορίες από τις μεγάλες τηλεοπτικές του επιτυχίες.

«Το 1994 έκανα μια σειρά πολύ μπροστά από την εποχή της, το “Τολμηρές ιστορίες” στον ΑΝΤ1. Δεν υπήρχε ούτε ένα γυμνό. Σε αυτή τη σειρά έπαιξαν πολλοί νέοι ηθοποιοί. Η Κάτια Νικολαϊδου που ήταν χορεύτρια κι ακόμα ήταν στη σχολή, μια μέρα πριν το γύρισμα έσπασε το πόδι της.

Η Δήμητρα Ματσούκα στη σειρά απατούσε τον σύζυγό της. Ο φωτογράφος της σειράς, την ώρα που η Δήμητρα άλλαζε ρούχα, την τραβούσε κρυφά φωτογραφίες. Τρία χρόνια μετά ο φωτογράφος τις δημοσίευσε σε περιοδικό, λέγοντας πως έκανε ταινία πορνό. Η Δήμητρα δικαιώθηκε στο δικαστήριο και πήρε και μεγάλη αποζημίωση», είπε αρχικά ο Δημήτρης Αρβανίτης.

Ο Δημήτρης Αρβανίτης είπε στη συνέχεια: «Στον “Εραστή δυτικών προαστίων”, ο άνθρωπος που μας νοίκιαζε το σπίτι είχε γεμίσει τους τοίχους με αισθησιακές φωτογραφίες, η Μαριλίτα είχε κλείσει τα μάτια της και να κλαίει. Η σειρά “Η ζωή της άλλης” ήταν η πρώτη φορά που ένα καθημερινό σίριαλ πήγαινε στη βραδινή ζώνη. Η Ευδοκία Ρουμελιώτη προοριζόταν για το ρόλο της κακιάς. Η Αθηνά Οικονομάκου έκανε πολλά δοκιμαστικά για τη σειρά. Η Αθηνά μίλαγε τότε με προφορά από το χωριό της, αλλά κανονικά μπροστά στην κάμερα.

Σε ένα δοκιμαστικό αποφάσισα να παίξει η Αθηνά την κακιά. Όταν τελείωσε η σειρά, η Αθηνά μου ζήτησε την περούκα. Την ώρα που η Κάτια έκανε πρόβα, έρχεται ένας νέος ηθοποιός, πολύ γνωστός πλέον, ο οποίος δεν ήξερε τα λόγια γιατί είχε βγει το βράδυ. Του λέω δεν ντρέπεσαι; Είσαι επαγγελματίας; Και μου λέει “εγώ την τηλεόραση την κάνω για να τα κονομήσω”. Σε δύο επεισόδια του… τράβηξα μία και πήγε να βρει το μπαρ που του ανήκει».

Κλείνοντας, ο Δημήτρης Αρβανίτης πρόσθεσε: «Έδωσα κάποτε μια συνέντευξη και είπα ότι η Ζέτα Μακρυπούλια είναι καλή ηθοποιός, αλλά προτιμώ να τη βλέπω να παρουσιάζει. Στο περιοδικό αυτό έγραψαν ότι είπα πως η Ζέτα είναι κακή ηθοποιός. Πήγα να βρω τη Ζέτα και να της πω ότι δεν είπα κάτι τέτοιο. Μόλις με είδε, μου είπε “Δημήτρη, μην κουράζεσαι, μου το έχουν κάνει 50 φορές”. Ήταν χυδαία η συμπεριφορά του δημοσιογράφου που το ψαλίδι του μπορούσε να κάνει δύο ανθρώπους να τσακωθούν. Αν δεν ντρέπεται γι’ αυτό, ας αλλάξει επάγγελμα».