Σάλο έχουν προκαλέσει όσα αποκαλύφθηκαν μέσα από την εκπομπή T-live, πως παίκτης reality -το πρόγραμμα προβάλλεται αυτή την περίοδο στην τηλεόραση- κατηγορείται από ανήλικη μαθήτρια για σεξουαλική παρενόχληση. Η 16χρονη κατέθεσε μήνυση στις αρχές του περασμένου Δεκέμβρη του 2021. Μέσα από το Πρωινό, βγήκε στη δημοσιότητα το πρωί της Τετάρτης την κατάθεση της ανήλικης. Μάλιστα, η 16χρονη έδωσε και συμπληρωματική κατάθεση μετά από λίγο καιρό, όπως αναφέρει το zappit.

«Αργά το βράδυ στις 2 Δεκεμβρίου επέστρεφα στο σπίτι μου μετά από βόλτα με τις φίλες μου. Στην πλατεία που βρίσκεται στη γειτονιά μου στα… Ξαφνικά με πλησίασε ένας άντρας, με τράβηξε από την κουκούλα μου κι άρχισε να μου μιλάει έντονα αλλά με γλυκόλογα. Πάγωσα. Ξαφνικά εκείνος άρχισε να με θωπεύει στο σώμα μου, στους γοφούς, στους μηρούς, κοντά στην περιοχή των γεννητικών οργάνων.

Του έλεγα να σταματήσει κι εκείνος ήθελε μιλώντας με έντονο ύφος να τον ακολουθήσω στο σπίτι του για να μου κάνει μασάζ. Άρχισα να φωνάζω, τον έσπρωξα κι άρχισα να τρέχω. Πήγα στο σπίτι μου γρήγορα και κλειδώθηκα στο δωμάτιό μου. Έτρεμα από τον φόβο.

Την άλλη μέρα, μόλις σχόλασα από το Λύκειο, τηλεφώνησα στον πατέρα μου και του είπα όλα όσα έγιναν και κατευθύνθηκα στο αστυνομικό τμήμα. Ήρθε εκεί και ο πατέρας μου και κάναμε μήνυση για το αδίκημα της προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας κατά του… που σήμερα είναι σε ριάλιτι», υποστηρίζει η 16χρονη.