Συνεχείς είναι οι αποκαλύψεις στην υπόθεση της 24χρονης που κατήγγειλε ότι βιάστηκε σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Mega, το πόρισμα των τοξικολογικών εξετάσεων επιβεβαιώνει τους ισχυρισμούς του θύματος, καθώς φάνηκε ότι η κοπέλα είχε καταναλώσει αλκoόλ και ουσίες που επηρέασαν το νευρικό της σύστημα.

Όπως αναφέρθηκε στο ρεπορτάζ, οι εν λόγω ουσίες μαζί με το αλκοόλ μπορεί να οδηγήσουν σε νάρκωση.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του STAR, η ουσία αυτή είναι η αιθυλική αλκοόλη, μια ουσία που καταστέλλει το νευρικό σύστημα και, επομένως, «ρίχνει» τις αντιστάσεις.

Όπως αναφέρει το Mega, τα αποτελέσματα των τοξικολογικών αναμένονται και επίσημα τις επόμενες ημέρες ή και ώρες. Σημειώνεται ότι η 24χρονη είχε δηλώσει ότι κάποιοι έριξαν κάτι στο ποτό της προκειμένου να κάμψουν τις αντιστάσεις της. Εάν λοιπόν τα αποτελέσματα επιβεβαιωθούν αυτό σημαίνει ότι η κατηγορία μπορεί να αναβαθμιστεί σε βιασμό και πιθανόν σε ομαδικό βιασμό καθώς υπάρχουν στοιχεία που δείχνουν ότι κάποιοι προσπάθησαν να την παραλύσουν προκειμένου να ασελγήσουν πάνω της. Υπενθυμίζεται ότι η δίωξη που έχει ασκηθεί μέχρι τώρα αφορά στην κατηγορία της «προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας χωρίς τη συναίνεση του θύματος».