Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Άγγελου Λαμπίδη στην εκπομπή “Live News” του Νίκου Ευαγγελάτου στο MEGA, στις τοξικολογικές εξετάσεις που υπεβλήθη η 24χρονη, μετά την καταγγελία της στην Αστυνομία, βρέθηκαν ίχνη ουσιών που μπορούν να επηρεάσουν το νευρικό σύστημα και να κάνουν έναν άνθρωπο να χάσει τις αισθήσεις του. Παράλληλα, βρέθηκε ποσότητα αλκοόλ, καθώς η νεαρή κοπέλα είχε καταναλώσει αλκοόλ τόσο πριν, όσο και κατά τη διάρκεια του πρωτοχρονιάτικου πάρτι.

Η 24χρονη φέρεται να έχει αναγνωρίσει δύο από τους τρεις άνδρες που πήραν μέρος στην κακοποίησή της, ενώ βρίσκεται σε κατάσταση σοκ, φοβάται για τη ζωή της και δέχεται απειλές, σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο εργοδότης της.

Στις δύο πρώτες καταθέσεις της στην αστυνομία είπε ότι θυμόταν μόνο τον 27χρονο, ενώ στην τρίτη της κατάθεση στην ανακρίτρια φέρεται πως κατονόμασε κι αλλά πρόσωπο. Στον 27χρονο, ο οποίος αρνήθηκε τη πράξη του βιασμού αλλά παραδέχτηκε ότι συνευρέθηκε με τη νεαρή γυναίκα με τη συναίνεση της, ο εισαγγελέας άσκησε δίωξη για γενετήσια πράξη χωρίς συναίνεση.

Ποια ουσία «ψάχνουν» στο αίμα της 24χρονης
Στην εκπομπή “Tlive” της Τατιάνας Στεφανίδου στον ALPHA, αναφέρθηκε πως οι αρχές ερευνούν για το εάν χορηγήθηκε στην 24χρονη κοπέλα το «χάπι του βιασμού» ή αλλιώς η ουσία «γ – υδροξυβουτυρικό οξύ».

Πρόκειται για μία άχρωμη και άοσμη ουσία που ωστόσο την παράγει και ο ανθρώπινος οργανισμός, ενώ έχει την ιδιότητα να κάμπτει τις αντιστάσεις και να προκαλεί υπνηλία.
Στο μικροσκόπιο των αρχών βρίσκεται η ποσότητα αυτής της ουσίας ώστε να διαπιστωθεί εάν κάποιος της τη χορήγησε.
«Υπάρχουν τέσσερα – πέντε φαρμακευτικά σκευάσματα που χορηγούνται με φαρμακευτική συνταγή κυρίως σε τοξικομανείς. Δυστυχώς χρησιμοποιούνται από μέλη κυκλωμάτων προκειμένου οι κοπέλες που πάνε μαζί τους να είναι άβουλα όντα στις ορέξεις του καθενός» υπογράμμισε χθες ο Αλέξανδρος Σφεληνιώτης, αναπληρωτής ταμίας της Ένωσης Αστυνομικών Θεσσαλονίκης.

Η μοιραία νύχτα
Η 24χρονη πήγε στο πάρτι μαζί με δύο φίλες της ύστερα από παρότρυνση ενός ατόμου που θεωρούσε φίλο της και τον εμπιστευόταν. Στο πάρτι πήγε με το αυτοκίνητό της. Επειδή, όμως, είχε πιει δύο ποτά και δεν αισθανόταν καλά για να οδηγήσει- καθώς το σπίτι της βρίσκεται εκτός Θεσσαλονίκης- δέχθηκε να φύγουν οι φίλες της και να μείνει το βράδυ σε ένα από τα δωμάτια που είχαν κλείσει τρεις Αθηναίοι επιχειρηματίες για το πάρτι.

Όταν ξύπνησε χωρίς τα ρούχα της, συνειδητοποίησε τι ακριβώς συνέβη, επικοινώνησε με τον δικηγόρο και εκείνος τη συνέστησε να καταγγείλει το περιστατικό στην αστυνομία. Πράγματι, όπως έγραψε το ThessToday.gr, η κοπέλα μετέβη στο ΑΤ Λευκού Πύργου, όπου ανέφερε όσα θυμόταν καταγγέλλοντας τρία άτομα, που όμως δεν γνωρίζει την ταυτότητά τους.

Ωστόσο, ο ένας από τους τρεις επιχειρηματίες της τηλεφώνησε, με συνέπεια οι αστυνομικοί να προχωρήσουν στον εντοπισμό και στη σύλληψή του.