Η Κρυσταλλία Κουτσιμάνη αναγκάστηκε να αποχωρήσει από το Survivor για λόγους υγείας. Μάλιστα, η πρώην Μαχήτρια δεν έπαιζε για αρκετά επεισόδια, με συνέπεια να την ψάχνουν οι χρήστες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η Κρυσταλλία Κουτσιμάνη έκανε τις πρώτες δηλώσεις της μετά την αποχώρησή της στο «Love It» και τον Χρήστο Λυσσέα και αποκάλυψε τον πραγματικό λόγο που δεν μπορούσε να συνεχίσει στο φετινό Survivor.

«Νιώθω πάρα πολύ καλά όχι γιατί έφυγα από το Survivor, αλλά επειδή έφαγα! Είμαι μια χαρά! Σε ένα αγώνισμα επάθλου φαγητού ξεκίνησα να μην αισθάνομαι καλά, έπαιξα και κάποια στιγμή βγήκα εκτός γιατί δεν ήμουν καλά. Μετά φάγαμε και ήμουν μια χαρά. Την επόμενη ημέρα που καθόμασταν στην καλύβα, αισθάνθηκα χάλια, άρχισα πάλι να ζαλίζομαι. Κατευθείαν φώναξα την παραγωγή και με έστειλαν στο νοσοκομείο.

Είχα πολύ χαμηλούς παλμούς, με μέτρησαν οι γιατροί, είχα 37 βαθμούς. Το σώμα μου μπήκε σε μια διαδικασία, άρχισε να καίει τους μυς για να επιβιώσει και έτσι έπεσαν οι παλμοί. Έμεινα πολλές μέρες στο νοσοκομείο γιατί οι γιατροί προσπάθησαν να επαναφέρουν τους παλμούς μου. Οι γιατροί μου είπαν ότι άρχισε να ατροφεί η καρδιά μου, ότι χρειαζόμουν πρωτεΐνη για να μπορέσω να επιβιώσω.

Μόνο αν έτρωγα θα μπορούσα να συνεχίσω στο παιχνίδι. Πράγμα το οποίο δεν γινόταν με βάση τους κανόνες του παιχνιδιού. Οπότε αναγκάστηκα, αφού με εξέτασαν τρεις γιατροί. Μου είπαν ότι δεν μπορώ να συνεχίσω στο παιχνίδι. Δεν είχα καν δυνάμεις να μιλήσω, εκεί κατάλαβα ότι κάτι δεν πάει καλά» ανέφερε χαρακτηριστικά η Κρυσταλλία Κουτσιμάνη.