Με δύο ταινίες συνεχίζει ο δημοτικός κινηματογράφος «Απόλλων» από την Πέμπτη 20 Ιανουαρίου. Πρόκειται για τη νέα ταινία του καταξιωμένου σκηνοθέτη Πέδρο Αλμοδόβαρ, «Παράλληλες Μητέρα» με πρωταγωνίστρια την Πενέλοπε Κρουζ και την πολυαναμενόμενη συνέχεια των ταινιών “Scream”!

Παράλληλες Μητέρες

Δύο ετοιμόγεννες γυναίκες συμπίπτουν στο ίδιο δωμάτιο νοσοκομείου. Και οι δύο δεν είχαν προγραμματίσει τις εγκυμοσύνες τους, και οι δύο είναι εκεί χωρίς τους πατεράδες των μωρών τους. Η μεγαλύτερη από τις δύο (Πενέλοπε Κρουζ), Τζάνις, δε μετανιώνει για την επιλογή της να γίνει μητέρα, αντίθετα είναι πανευτυχής. Η Άνα, από την άλλη, είναι έφηβη - και έντρομη και μετανιωμένη για αυτό που συμβαίνει. Η Τζάνις προσπαθεί να την ενθαρρύνει, όσο και οι δυο τους διασχίζουν σαν υπνωτισμένες τους διαδρόμους του νοσοκομείου. Τα λίγα λόγια που θα ανταλλάξουν στις ώρες αυτές θα δημιουργήσουν έναν πολύ στενό δεσμό ανάμεσα στις δυο τους, δεσμός ο οποίος αναπτύσσεται και περιπλέκεται, αλλάζοντας τις ζωές τους για πάντα.

Σκηνοθεσία: Πέδρο Αλμοδόβαρ

Πρωταγωνιστούν: Πενέλοπε Κρουζ, Ρόσι Ντε Πάλμα, Χουλιέτα Σεράνο, Μιλένα Σμιτ

Διάρκεια: 120 λεπτά

Κατάλληλη άνω των 12 ετών

Scream

25 χρόνια μετά τους αλλεπάλληλους βάναυσους φόνους που σόκαραν το φιλήσυχο Γούντσμπορο, ένας καινούργιος δολοφόνος βάζει ξανά την μάσκα Ghostface και αρχίζει να ακολουθεί μία παρέα εφήβων, για να επαναφέρει μυστικά από το θανατηφόρο παρελθόν της πόλης.

Σκηνοθεσία: Ματ Μπετινέλι-Ολπιν και Τάιλερ Γκίλετ

Πρωταγωνιστούν: Νιβ Κάμπελ, Κόρτνεϊ Κοξ, Ντέιβιντ Αρκέτ,

Διάρκεια: 114 λεπτά

Κατάλληλη άνω των 18 ετών

Από την Πέμπτη 20 έως και την Κυριακή 23 Ιανουαρίου

19:00 Παράλληλες Μητέρες

21:30 Scream

Από την Δευτέρα 24 έως και την Τετάρτη 26 Ιανουαρίου

19:00 Scream

21:30 Παράλληλες Μητέρες

Γενική Είσοδος: 5 ευρώ