Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2022 η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου στο γραφείο του Ανώτερου Διοικητή Φρουράς Πάτρας και Διοικητή του Κέντρου Εκπαίδευσης Τεχνικού, σε κοινή τελετή με την κοπή της αντίστοιχης πίταςτης μονάδας του Κ.Ε.ΤΧ. Στη συγκέντρωση παρευρέθηκαν οι Διευθυντές της Στρατολογικής Υπηρεσίας Δυτικής Ελλάδας (Σ.Υ.Δ.Ε.) και της Λέσχης Αξιωματικών Φρουράς Πατρών (Λ.Α.Φ.Π.) και λιγοστοί εκπρόσωποι του στρατιωτικού και πολιτικού προσωπικού λόγω αποφυγής συγκεντρώσεων, και με χρήση των προβλεπόμενων μέτρων προστασίας (μάσκες, αποστάσεις κ.λπ.) έναντι του κορωνοϊού.

Την τελετή ευλόγησε ο στρατιωτικός ιερέας, ενώ απηύθυναν χαιρετισμό ο Πρόεδρος του Συλλόγου μας Τρύφωνας Κούκος και ο Διοικητής του Κ.Ε.ΤΧ. ΤαξίαρχοςΓεώργιοςΟυρουμίδης, οι οποίοι και ευχαρίστησαν όλο το προσωπικό για την προσπάθεια, τη σκληρή δουλειά του και την υπομονή που δείχνει στις δυσκολίες της εργασίας του.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Τρύφωνας Κούκος, αφού ευχήθηκε σε όλους υγεία, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία και μια καλύτερη χρονιά για το 2022, ευχαρίστησε όλο το πολιτικό προσωπικό που βρίσκεται δίπλα στο Σύλλογο και τον στηρίζει, όπως αποδείχτηκε και από τα αποτελέσματα των πρόσφατων αρχαιρεσιών για τα όργανα του Συλλόγου.