Προβληματισμό έχει προκαλέσει η συμπεριφορά του Βαλάντη στο Survivor αφού όσο περνάει ο καιρός γίνεται ολοένα και πιο προκλητικός κάνοντας τους συμπαίκτες του να τον απομονώσουν και το κοινό να στραφεί εναντίον του.

Στο χθεσινοβραδινό μάλιστα επεισόδιο, η ομάδα των διασήμων αποφάσισε να στήσει την ψηφοφορία προκειμένου να βρεθεί συνυποψήφιος με τον Βαλάντη ένας παίκτης που κατά τη γνώμη τους δεν κινδυνεύει έτσι ώστε ο τραγουδιστής να είναι αυτός που θα αποχωρήσει.

Σήμερα το πρωί, η Ελεονώρα Μελέτη σχολιάζοντας τη συμπεριφορά του Βαλάντη στο ριάλιτι επιβίωσης θέλησε να μοιραστεί τη δική της εμπειρία από τη συνάντησή της μαζί του.

«Ρε παιδιά, εμένα ξέρετε τι μου κάνει εντύπωση; Είχε έρθει ο Βαλάντης κάποια στιγμή στα Μεσάνυχτα. Αυτό που μου είχε δώσει να καταλάβω είναι ότι είχε επιλέξει να ακολουθήσει έναν άλλο δρόμο. Ήθελε να κάνει σπουδές ψυχολογίας, είχε μπει σε μια άλλη ρουτίνα καθημερινότητας με διαλογισμούς, με πρωινά ξυπνήματα, μυστικά ευεξίας, ψυχικής γαλήνης. Μου κάνει τρομερή εντύπωση γιατί μου είχε δώσει να καταλάβω ότι είναι ένας άνθρωπος που και λόγω των σπουδών του έχει αισθητική στη ζωή του. Δεν το βλέπω. Δυστυχώς δεν το βλέπω» είπε η Ελεονώρα Μελέτη.