Με ένα… ιδιαίτερο υλικό εμφανίστηκε μια Πατρινή στο επεισόδιο της Δευτέρας και προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις.

Ο λόγος για την Λύκα, η οποία αποφάσισε να διεκδικήσει μια θέση στο Masterchef και το έκανε με ένα πολύ ξεχωριστό πιάτο.

Επέλεξε να μαγειρέψει «αμελέτητα» καπαμά, παρουσιάζοντας το πιάτο της στους κριτές με μια γνωστή αγοραία έκφραση που προκάλεσε γέλια αλλά και τα σχετικά πειράγματα από τον μετρ του είδους, Λεωνίδα Κουτσόπουλο.

Τα… μπιπ πήγαν σύννεφο

Τα… μπιπ πήγαν σύννεφο στη διάρκεια της προβολής της προσπάθειάς της, ενώ ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος τη στιγμή που σηκώθηκε να δοκιμάσει το πιάτο ο Σωτήρης Κοντιζάς, πέταξε τη «θανατηφόρα» ατάκα.

«Σωτήρη, μην φας μεγάλη μπουκιά. Τσίμπα…», είπε χαρακτηριστικά για να προκαλέσει τα γέλια των υπόλοιπων.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς, πάντως, ενοχλήθηκε από τον τρόπο που επέλεξε να ονομάσει το πιάτο της η Λύκα και της εξήγησε πως το πιάτο θα μπορούσε να κεντρίσει το ενδιαφέρον και χωρίς την προκλητική ονομασία. Η διαγωνιζόμενη απέσπασε δύο «ναι» από τους κριτές (πλην του Πάνου Ιωαννίδη), κι έτσι πήρε την ποδιά για να βρεθεί στην επόμενη φάση.

Πάντως, τα λόγια του σεφ Κοντιζά δεν φαίνεται να την πτόησαν αφού αμέσως μετά σε επικοινωνία με δικό της πρόσωπο του φώναξε «με τα αρχ… μου την πήρα την ποδιά»!