Πήρε έμπνευση από τον Άγιο Βασίλη για να κλέψει ένα σπίτι τρυπώνοντας από την καμινάδα, ωστόσο εν τέλει η πραγματικότητα απείχε παρασάγγας από τα… παραμύθια.

Όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες, ο 24χρονος κλέφτης έμεινε σφηνωμένος στην καμινάδα του σπιτιού για τουλάχιστον τέσσερις ώρες, προτού καταφέρουν να τον απεγκλωβίσουν οι πυροσβέστες.

Το περιστατικό συνέβη στις 8 Ιανουαρίου, στο Σίλβερ Σπριντ του Μέριλαντ. Περίπου στις 03:00 τα ξημερώματα οι κάτοικοι του σπιτιού κάλεσαν την Άμεση Δράση και ανέφεραν ότι άκουγαν χτυπήματα μέσα στην οικία τους.

Οι αρχές ανταποκρίθηκαν στην κλήση, αλλά δεν βρήκαν κανέναν όταν έκαναν έρευνα στο σπίτι.

Περίπου στις 05:30 οι άνθρωποι που ζουν στο σπίτι κάλεσαν ξανά την αστυνομία και ανέφεραν ότι άκουσαν τους ίδιους θορύβους.

Αυτή τη φορά, αστυνομικοί άκουσαν μια ανθρώπινη φωνή από το τζάκι, από την καμινάδα.

Έτσι, κλήθηκαν περίπου 20 πυροσβέστες οι οποίοι για πάνω από μία ώρα αφαιρούσαν τα τούβλα προκειμένου να απεγκλωβίσουν το άτομο «που δεν είχε άδεια να βρίσκεται εκεί», σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της υπηρεσίας.

Στις 07:30 κατάφεραν τελικά να βγάλουν τον 24χρονο από την καμινάδα και αρχικά μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, ενώ αργότερα του απαγγέλθηκαν κατηγορίες.