Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία σε βάρος δυο αγνώστων ανδρών, οι οποίοι χθες τα ξημερώματα, στην Πάτρα, φορώντας ιατρικές μάσκες επιβαίνοντας σε δίκυκλο, προσέγγισαν ημεδαπό άνδρα που κινούταν πεζός και με την απειλή μαχαιριού, του αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 150 ευρώ.

Συνελήφθη, προχθές το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του Ανακριτή Πλημμελειοδικών Πατρών, με το οποίο διατάσσεται η σύλληψη του για υπόθεση ναρκωτικών.

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στην Αμαλιάδα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ήλιδας, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκε στη κατοχή του και κατασχέθηκε ένα ποδήλατο, το οποίο όπως πρόεκυψε από την αστυνομική προανάκριση είχε αφαιρέσει προχθές το μεσημέρι, από αποθήκη οικίας.

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στην Εθνική Οδό Αγρινίου Θέρμου, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Αγρινίου, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε τροχονομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε,  διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε αυτοκίνητο, υπό την επήρεια  μέθης.

Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θέρμου, σχηματίσθηκε δικογραφία για θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα, το οποίο έλαβε χώρα, χθες το απόγευμα, σε χωριό του Θέρμου.

Ειδικότερα, ημεδαπός άνδρας οδηγώντας ιδιωτικής χρήσης φορτηγό αυτοκίνητο, συγκρούσθηκε με ποδήλατο, που οδηγούσε 48χρονος ημεδαπός άνδρας, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του ποδηλάτη.

Ο οδηγός του οχήματος συνελήφθη για ανθρωποκτονία από αμέλεια, ενώ ενεργείται προανάκριση για τη διακρίβωση των αιτιών και συνθηκών πρόκλησης του τροχαίου δυστυχήματος.