Από την Αντιδημαρχία Διοίκησης και Οικονομικών του Δήμου Πατρέων, ενημερώνονται οι επαγγελματίες των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος- εστίασης για το εξής:

Μετά την παράταση από την κυβέρνηση, του χρόνου των ατελώς παραχωρηθέντων Κοινοχρήστων Χώρων από 31/12/1021 που έληγε, στις 31/03/22,  η οποία έχει συμπεριληφθεί στο ν.4876/21  άρθρο 105 αυτού, ότι προς αποφυγή συνωστισμού στις αρμόδιες Υπηρεσίες μας εν μέσω πανδημίας, θα συνεχίσουν να χρησιμοποιούν τους παραχωρηθέντες χώρους με τις ίδιες προϋποθέσεις και στα ίδια μέτρα ακριβώς που αναφέρει η χορηγηθείσα ατελώς άδεια , που είχαμε εκδώσει μέχρι 31/10/2021.

Η απόφασή μας αυτή ισχύει αποκλειστικά και μόνο για όσους έχουν ήδη τη σχετική αυτή άδεια των ατελώς παραχωρηθέντων  κοινοχρήστων  χώρων.

Υπενθυμίζουμε το σχετικό υποβληθέν αίτημα μας προς την κυβέρνηση δια μέσου του αρμοδίου Αντιδημάρχου  έγινε και αυτή τη φορά  εν μέρει αποδεκτό  σε ό,τι αφορά το  χρονικό ορίζοντα αυτού.

Όσοι δεν διαθέτουν τη σχετική άδεια και επιθυμούν να κάνουν χρήση, θα πρέπει να προσέλθουν με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά στην αρμόδια Υπηρεσία μας για την έκδοσή της.