Ο Κωνσταντίνος Βασάλος παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και μίλησε για την αξία της σωστής διατροφής και την σημασία που έχει η υγεία μας στην καθημερινότητά μας.

Τον γνωρίσαμε μέσα από τον πρώτο κύκλο του Survivor και από την πρώτη στιγμή, είχε δημιουργήσει τις καλύτερες εντυπώσεις στο τηλεοπτικό κοινό.

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή "Όλα για την υγεία μας" και συζήτησε παρέα με την κλινική Διαιτολόγο – Διατροφολόγο, Δήμητρα Φραγκούλη, την σημασία που έχει η πρωτεϊνη στη ζωή μας και το πόσο σημαντικό είναι να καταναλώνουμε καθημερινά γεύματα με υψηλή πρωτεϊνική περιεκτικότητα. Ο γυμναστής μίλησε χαρακτηριστικά για τις δικές του διατροφικές συνήθειες και το τι κάνει εκείνος καθημερινά, για να κρατιέται σε φόρμα και να μπορεί να ανταπεξέλθει στις απαιτητικές ανάγκες της ημέρας του.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά: "«Μια φορά την εβδομάδα, κάθε Κυριακή, τρώμε απ’ έξω. Καθημερινά ζυγίζω τα πάντα... Μαγειρεύω, δεν γίνεται αλλιώς. Δεν υπάρχει άνθρωπος που μπορεί να με αντέξει με το φαγητό που κάνω. Δεν γίνεται. Δεν μπορεί ο άνθρωπος που είναι δίπλα μου να μαγειρεύει 5 φορές τη μέρα για να τρώω εγώ. Αυτό θέλει μια συνέπεια. Δεν έχω παράπονο, στο σπίτι μαγειρεύει η Ευρυδίκη, αλλά πρέπει να μαγειρέψω κι εγώ».