Η Βίκυ Καγιά έδωσε συνέντευξη στο Χαμογέλα και Πάλι και στον Ιορδάνη Παπακυριακού κι απάντησε για όλα. Το DWTS, το GNTM κι η σύγκριση της Ισμήνης Παπαβλασοπούλου με την ίδια πρωταγωνίστησαν στην συζήτηση.

«Χαίρομαι που πήγαμε Παρασκευή με το DWTS, το προτιμούσα. Με βολεύει για το πρωί να μην ξυπνώ για το σχολείο με τα παιδιά. Στο Shopping Star ξέρω ότι θα είμαι και του χρόνου. Για το DWTS δεν ξέρω αλλά η διάθεση υπάρχει. Δε νομίζω να αναλάβω το πρωινό… Όσον αφορά το πρωινό, δεν με φοβίζει που είναι κουραστικό αλλά νομίζω έτσι όπως είναι, δεν μου πάει εμένα. Δεν έχω μετανιώσει για τίποτα, μόνο καλές εμπειρίες έχω να θυμάμαι από τον Πρωινό Καφέ, μου έμαθε πάρα πολλά. Η δική μου προσωπικότητα δεν ταίριαζε με την τότε εποχή» ανέφερε η Βίκυ Καγιά.

«Για το GNTM ήθελα χρόνο με την οικογένειά μου και τα παιδιά μου. Είναι πολύ σημαντικό να ξέρεις πότε να σταματάς από κάτι. Είχα κουραστεί πολύ και δυσκολεύομαι να σκεφτώ ότι αν έχεις καινούρια πράγματα να πεις. Φέτος το έβλεπα πολύ επαγγελματικά, απλά για να δω μια εκπομπή. Ένιωθα ωραία που το έβλεπα. Δεν μου έλειψε γιατί το θρήνησα, μέχρι να πάρω την απόφαση είχα βγάλει ψυχοσωματικά… Υπάρχουν πάρα πολλά που μπορούν να συνθέσουν σε μια συνταγή. Μπορεί ο κόσμος να είχε συνηθίσει εμένα ή μπορεί η προσέγγιση να μην ταίριαζε στον κόσμο. Μπορεί αν υπήρχε άλλος ανταγωνισμός, τον πιάνει ποτέ τον κόσμο; Την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου την ξέρω τόσα χρόνια και θα έρθει και να χορέψει. Δεν ήταν σωστή η σύγκριση για την ίδια. Πήγε να πάρει την καρέκλα ενός ανθρώπου που έφυγε και να κάνει την δική της δουλειά, με το δικό της στίγμα και με την δική της προσωπικότητα» κατέληξε η Βίκυ Καγιά.