Συνέντευξη στην κάμερα του Όλα Γκουντ και τη δημοσιογράφο Μαρία Βλάχου παραχώρησε η Μάρω Λεονάρδου με αφορμή το νέο της βιβλίο. Μέσα σε όλα, η γνωστή δημοσιογράφος αναφέρθηκε στην εγκυμοσύνη της κόρης της σε ηλικία 16 ετών καθώς και τη σχέση που διατηρούν σήμερα με τον πρώην σύζυγο της.

Πιο συγκεκριμένα, η Μάρω Λεονάρδου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «όταν μου ανακοίνωσε η κόρη μου πως ήταν έγκυος στα 16, στην αρχή ήταν ένα σοκ τόσο για εκείνη όσο και για την μαμά. Ίσως ήμουν υπερβολική στο να αποκαλύψω τότε τόσο άνετα τα προσωπικά μας. Όμως όταν ακούω ή βλέπω στις ειδήσεις νεαρά κορίτσια, που τα έχουν πετάξει από τους φωταγωγούς ή τα έχουν παρατήσει και οι μανάδες σκέφτονται τι θα πει ο κόσμος, σκέφτομαι πως ίσως και να κάναμε κάτι καλό που το δημοσιοποιήσαμε. Για όλα τα πράγματα άλλωστε υπάρχει λύση».

«Ήταν δική μου απόφαση να αφήσω την παρουσίαση των δελτίων ειδήσεων μετά από 24 χρόνια. Ήταν ωραία χρόνια αλλά εντάξει, νισάφι! Αν γυρνούσα τον χρόνο πίσω δεν θα γινόμουν ποτέ ξανά δημοσιογράφος αλλά θα ήθελα να δουλέψω στην τηλεόραση με μια εκπομπή μαγειρικής, με ένα πρωινό».

«Ο χωρισμός με τον πρώην άντρα μου δεν ήταν κάτι δραματικό. Παραμένουμε φίλοι, γονείς και είμαστε μια οικογένεια που απλά δεν μένουμε στα ίδια σπίτια» πρόσθεσε η γνωστή δημοσιογράφος στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του ΣΚΑΪ.