ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΪΑΣ

Σύλληψη ημεδαπής για καταδικαστική απόφαση

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, μια ημεδαπή γυναίκα, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που της διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος της εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Πατρών, σύμφωνα με την οποία της επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης ενός έτους, για υπεξαίρεση.

Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση του νόμου περί όπλων

Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε ένας αναδιπλούμενος σουγιάς.

Σύλληψη ημεδαπού για παραβίαση των μέτρων για την πρόληψη ασθενειών

Συνελήφθη, σήμερα τα ξημερώματα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της ειδικής ομάδας ελέγχων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε έλεγχο που διενεργήθηκε σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος που λειτουργούσε, ως προσωρινά υπεύθυνος, διαπιστώθηκε ότι έκανε χρήση μουσικής από ηλεκτρονικό υπολογιστή, το οποίο είχε συνδέσει με ηχεία, παραβιάζοντας τα μέτρα για την πρόληψη των ασθενειών.

Στην ιδιοκτήτρια του καταστήματος βεβαιώθηκε διοικητικό πρόστιμο (5.000) ευρώ και 15νθήμερη αναστολή λειτουργίας του καταστήματος

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΗΛΕΙΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, σε περιοχή της Αμαλιάδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ήλιδας, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μικροποσότητα ηρωίνης και ένα κινητό τηλέφωνο.

Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του, οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Ήλιδας, βρήκαν επίσης και κατέσχεσαν τα εξής :

• (24,1) γραμμάρια ηρωίνης, διαμοιρασμένα σε εννέα συσκευασίες
• (4,85) γραμμάρια κάνναβης
• μια ζυγαριά ακριβείας,
• μια μεταλλική σπάτουλα
• μια ψαλίδα και
• το χρηματικό ποσό των (40) ευρώ.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αμαλιάδας.

Σύλληψη δυο ημεδαπών για κλοπή κατά συναυτουργία

Συνελήφθησαν, χθες το μεσημέρι, στην Αμαλιάδα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ήλιδας, δυο ημεδαποί άνδρες, διότι αφαίρεσαν από ηλικιωμένη γυναίκα, που κινούταν πεζή, το πορτοφόλι της, που περιείχε το χρηματικό ποσό των 30 ευρώ.

Σε σωματικούς ελέγχους που ενήργησαν οι αστυνομικοί στους συλληφθέντες βρήκαν στην κατοχή τους και κατέσχεσαν (23) ευρώ.

Σύλληψη αλλοδαπών για παράνομη είσοδο και διαμονή στη Χώρα

Συνελήφθησαν, χθες το πρωί, στη Μυρσίνη, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ανδραβίδας-Κυλλήνης, τρεις αλλοδαποί, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που τους διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι είχαν εισέλθει και διέμεναν παράνομα στη χώρα.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών και παράβαση του νόμου περί όπλων

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ του Τμήματος Άμεσης Δράσης Αγρινίου, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε ένα μαχαίρι και δυο ναρκωτικά δισκία.

Σύλληψη ημεδαπού για μεταφορά μη νόμιμων αλλοδαπών και ενός αλλοδαπού για παράνομη είσοδο και διαμονή στην Χώρα και παραβίαση μέτρων για την πρόληψη ασθενειών

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, σε περιοχή της Αμφιλοχίας, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, ένας ημεδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για μεταφορά μη νόμιμου αλλοδαπού.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί της ΟΠΚΕ της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, ενήργησαν έλεγχο σε αυτοκίνητο που οδηγούσε ο ημεδαπός άνδρας, κατά τον οποίο διαπιστώθηκε ότι μετέφερε παράνομα ένα αλλοδαπό άνδρα.

Από την προανάκριση, προέκυψε ότι ο αλλοδαπός, είχε εισέλθει παράνομα στη Χώρα, από αφύλακτη περιοχή της Κακαβιάς, ενώ ο ημεδαπός άνδρας είχε συμφωνήσει με την μητέρα του συλληφθέντα την μεταφορά του, έναντι του χρηματικού ποσού των 250 ευρώ.

Στο αλλοδαπό άνδρα βεβαιώθηκε διοικητικό πρόστιμο 5.000 ευρώ για παραβίαση των όρων και προϋποθέσεων εισόδου στην Χώρα για την πρόληψη ασθενειών.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αγρινίου, ενώ το όχημα κατασχέθηκε ως μέσο τέλεσης της μεταφοράς του μη νόμιμου αλλοδαπού.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΙΤΩΛΙΑΣ

Σύλληψη δυο ημεδαπών για ρευματοκλοπή

Συνελήφθησαν, χθες το πρωί, στο Μεσολόγγι, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου, δυο ημεδαποί άνδρες, διότι σε έλεγχο που διενεργήθηκε στις οικίες τους από αρμόδιο συνεργείο της ΔΕΔΔΗΕ, διαπιστώθηκε ότι τις ρευματοδοτούσαν παράνομα.