Στην On Time και στην Σίσσυ Μενεγάτου παραχώρησε συνέντευξη ο Θοδωρής Ρωμανίδης, ο οποίος μεταξύ άλλων μίλησε για τα θέματα υγείας που αντιμετωπίζει εδώ και και χρόνια.

Πέρασες όμως και δύσκολες περιόδους. Έχεις αποκαλύψει ότι πάλευες με την λεύκη και το Πάρκινσον. Πώς το αντιμετωπίζεις;

Ναι, το σώμα μου είναι «πουά». Ένα ανιψάκι μου με έλεγε «σκυλί Δαλματίας». Είναι αυτυοάνοσο. Η νέα «μόδα» της εποχής, ενώ δεν τα ξέραμε, ξαφνικά εμφανίστηκαν στη ζωή μας. Η λεύκη μου παρουσιάστηκε το 1997 και το Πάρκινσον πριν από έξι χρόνια, από στρες, στενοχώρια και άγχος. Με την λεύκη το πρόβλημά μου είναι ο ήλιος κι η θάλασσα. Το καλοκαίρι με βλέπουν όλοι και παθαίνουν σοκ στην θάλασσα. Φοράω μακρυμάνικο και καπέλο, λες και είμαι στην Αφρική.

Το Πάρκινσον είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα αλλά ο γιατρός, ο Μιχάλης, μου έχει υποσχεθεί μια εικοσαετία ποιοτικής ζωής με τη θεραπεία που ακολουθώ. Δεν τρομοκρατήθηκα. Τη λεύκη την πρόσεξε η Δέσποινα Μπεμπεδέλη. Ήμασταν μαζί περιοδεία και είδε τα στίγματα. Πιστεύω ότι αν βρεις τον κατάλληλο γιατρό και σε κάνει να αισθανθείς εμπιστοσύνη, όλα αντιμετωπίζονται. Επίσης, να πω στον κόσμο να μη ντρέπεται να το επικοινωνήσει. Υπάρχουν και οι κατάλληλοι γιατροί και σύλλογοι να τους βοηθήσουν να το αντιμετωπίσουν.