Σε νέο τηλεοπτικό ραντεβού ήρθε το DWTS με την Βίκυ Καγιά και τον Λάμπρο Φισφή το βράδυ της Παρασκευής στο πρόγραμμα του STAR. Τα εναπομείναντα ζευγάρι επέστρεψαν στους παρτενέρ τους και ανέβηκαν στο παρκέ του χορευτικού σόου του STAR για μια ακόμα φορά.

Στόχος τους φυσικά δεν ήταν άλλον από το να κερδίσουν την υψηλή βαθμολογία της κριτικής επιτροπής και πολλές ψήφους από τους τηλεθεατές του DWTS!

Για ένα ζευγάρι όμως αυτή ήταν και η τελευταία φορά που χόρεψε στο παρκέ του σόου, κάτι το οποίο και θα μάθαινε στο κλείσιμο της βραδιάς δια στόματος της Βίκυς Καγιά!

Έτσι, μισή ώρα περίπου μετά τα μεσάνυχτα, η μεγάλη στιγμή έφτασε. Εκείνη που η παρουσιάστρια Βίκυ Καγιά θα έπρεπε να ανακοινώσει τα ονόματα των παικτών που συγκέντρωσαν την χαμηλότερη βαθμολογία. Αυτοί ήταν η Χριστίνα Βραχάλη με τον Αργύρη Αργυρόπουλο και η Μπέσσυ Αργυράκη με τον Γεράσιμο Μοσχόπουλο. Τα δυομ ναυτά ζευγάρια θα έπρεπε να παρουσιάσουν έναν ακόμα χορό ώστε, για πρώτη φορά, οι κριτές να πάρουν την τελική απόφαση.

Και ενώ οι δύο κυρίες της επιτροπής έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης στην Χριστίνα Βραχάλη, ο Στέφανος Δημουλάς έκανε την αρχή και στήριξε την Μπέσσυ Αργυράκη για την παραμονής της. Τον τελευταίο λόγο είχε ο Jason Ροδίτης που για την συγκεκριμένη βραδιά είχε «διπλή ψήφο». Το ζευγάρι που αποχώρησε, λοιπόν, είναι η Χριστίνα Βραχάλη με τον Αργύρη Αργυρόπουλο!


«Νομίζω ότι το Dancing τελείωσε νωρίτερα από ότι έπρεπε για εμάς, αυτό νομίζω» τόνισε με νόημα, μεταξύ άλλων, η γοητευτική δημοσιογράφος δίχως να κρύψει την δυσαρέσκεια της για την απόφαση που πήραν οι κριτές του DWTS.