Θλίψη στο πανελλήνιο έχει σκορπίσει ο θάνατος του 14χρονου από κορωνοϊό στη Φθιώτιδα. «Είχε τέσσερις ημέρες πυρετό και την Τρίτη άρχισε να επιδεινώνεται η κατάσταση, έχω οξυγόνο στο σπίτι, νεφελοποιητές και τα πάντα, εισπνεόμενες μάσκες, είχαμε χρόνια ολόκληρα αυτή την ιστορία, έπεσε το οξυγόνο», είπε στο Mega ο τραγικός πατέρας ο οποίος βιώνει ένα ανείπωτο δράμα.

Το παιδί ήταν ανεμβολίαστο όπως και όλη η οικογένειά του. «Ο φόβος του εμβολίου τούς κράτησε ανεμβολίαστους» δηλώνει φίλος της οικογένειας.

«Η οικογένεια νοσούσε από κορωνοϊό εδώ και μία εβδομάδα, το παιδάκι αυτό είχε προβλήματα, ΑΜΕΑ εδώ και πολλά χρόνια. Η οικογένεια ήταν ανεμβολίαστη. Πατέρας, μητέρα, το παιδί και το άλλο παιδάκι. Γενικά υπήρχε έτσι ένα άγχος, κατά κάποιο τρόπο φόβος, δεν ήταν δηλαδή στο κίνημα των αντιεμβολιαστών, καμία σχέση» ξεκαθάρισε φίλος της οικογένειας.

Το 14χρονο αγόρι ΑΜΕΑ, νόσησε σοβαρά και νοσηλεύτηκε αρχικά στην Λαμία. Όταν τα πράγματα χειροτέρεψαν, μεταφέρθηκε αυθημερόν στην Αθήνα και κατέληξε στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία».

«Πήγαμε την Τρίτη κάτω σε δύο ημέρες έφυγε» επισήμανε ο πατέρας του 14χρονου.

Όλη η Φθιώτιδα έχει βυθιστεί στο πένθος...