Το τροχαίο με τη Ferrari στη Βούλα που είχε ως αποτέλεσμα τον ακαριαίο θάνατο του Τζώρτζη Μονογυιού έχει συγκλονίσει ολόκληρη την κοινή γνώμη. Από το πρωί της Παρασκευής 14/1, οι εκπομπές και το διαδίκτυο ασχολούνται με τη δυσάρεστη είδηση του χαμού του αδερφού της βουλευτού της Νέας Δημοκρατίας, Κατερίνας Μονογυιού στην πρώτη βόλτα με το υπερπολυτελές όχημα.

Λίγο μετά το ξεκίνημα της εκπομπής της, η Ελένη Μενεγάκη αναφέρθηκε στο θέμα, κάνοντας λόγο για τη γνωριμία της με τον επιχειρηματία, αλλά και το πρώτο πράγμα που έμαθε μόλις πληροφορήθηκε την είδηση.

«Ξύπνησα με αυτό, μπήκα μετά στο internet, μετά δεν κατάλαβα καλά και μετά λέω… Γνωρίζω και την κα Μονογυιού, αλλά είχα γνωρίσει και τον ίδιο τον Τζώρτζη τότε που έπαιζε στο The Wall και είχε έρθει στην εκπομπή καλεσμένος. Μάλιστα, τον είχα πετύχει και στη Μύκονο και είχα μπει στο μαγαζί του να ψωνίσω. Ένα πολύ ωραίο και δυναμικό, φρέσκο αγόρι. Αυτό που έχω εγώ στο μυαλό μου πριν από αρκετά χρόνια που τον γνώρισα. Πόσο δυσάρεστα και τραγικά νέα να μαθαίνεις ότι φεύγουν άνθρωποι, ανεξαιρέτως ηλικίας. Με νοιάζει ότι χάνεται μία ζωή, χωρίς να είναι η ώρα της…» ανέφερε η παρουσιάστρια.

Και πρόσθεσε στη συνέχεια: «Το πρώτο πράγμα που έκανα το πρωί ήταν να μιλήσω με τη μεγάλη μου κόρη. Και τον τελευταίο καιρό ακούω όλο και πιο συχνά να φεύγουν νέοι άνθρωποι από ταχύτητα. Προσπαθώ να με θυμηθώ πολύ νέα με τον ενθουσιασμό του αυτοκινήτου… Σκέφτομαι ότι πρέπει με τα παιδιά μας να μιλάμε ασταμάτητα…».