Την 3η θέση στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό INTERNATIONAL STUDENT DESIGN COMPETITION 2021, #PCBeTheChange, του οποίου η τελική φάση διεξήχθη στις 17/12/2021 κατέκτησαν οι φοιτητές της Λέσχης Ρομποτικής του Πανεπιστημίου Πατρών.

Ο διαγωνισμός Innovation for Environmental Change #PCBeTheChange είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας των Altium (Upverter Education), IPC Education Foundation και Arduino για τη συμμετοχή, την εκπαίδευση και την ενίσχυση των δεξιοτήτων των φοιτητών στον σχεδιασμό PCB, με σκοπό την επίλυση των πιο απαιτητικών περιβαλλοντικών προκλήσεων στον κόσμο. Στον διαγωνισμό συμμετείχαν 88 ομάδες από 17 χώρες, ενώ στην τελική 5-άδα η Λέσχη Ρομποτικής είχε να συναγωνισθεί με ομάδες από πανεπιστήμια όπως: Curtin University (Perth Australia), University of San Diego (CA), Triton College (Illinois).Επίσης, η Λέσχη Ρομποτικής κατέκτησε την 7η θέση στην κατηγορία Comodule Linefollowing του διαγωνισμού́ Robotex International με τo ρομπότ "Dromeas XIII".

Ο διεθνής διαγωνισμός ρομποτικής Robotex International διεξήχθη στο Ταλίν της Εσθονίας, στις 5-7 Νοεμβρίου 2021. Φέτος συγκέντρωσε σε όλες τις κατηγορίες 600 συμμετέχοντες από 21 χώρες της Ευρώπης, της Αμερικής, της Αφρικής και τ&et