Το επιτυχημένο φιλμ του Netflix, "Red Notice", αποκτά δύο sequels, ενώ οι πρωταγωνιστές Ντουέιν Τζόνσον, Ράιαν Ρέινολντς και Γκαλ Γκαντότ, θα επιστρέψουν στους ρόλους τους.

Όπως αναφέρει το Deadline, οι δύο ταινίες θα γυριστούν η μία πίσω από την άλλη μέσα στον επόμενο χρόνο και ο Rawson Marshall Thurber θα αναλάβει και πάλι τη δημιουργία. Η πλοκή των νέων ταινιών παραμένει άγνωστη, αλλά το επόμενο διάστημα αναμένουμε να ανακοινωθούν κι άλλοι ηθοποιοί στο καστ.


RED NOTICE | ΕΠΙΣΗΜΟ ΤΡΕΪΛΕΡ | Netflix

H υπόθεση του Red Notice
Όταν η Ιντερπόλ εκδίδει κόκκινο συναγερμό, το ανώτερο ένταλμα για την καταδίωξη και τη σύλληψη των μεγαλύτερων καταζητούμενων του κόσμου, την υπόθεση αναλαμβάνει ο κορυφαίος αναλυτής του FBI Τζον Χάρτλεϊ (Ντουέιν Τζόνσον). Στη διάρκεια της παγκόσμιας αναζήτησής του πέφτει πάνω σε μια παράτολμη ληστεία και αναγκάζεται να συνεργαστεί με τον καλύτερο κλέφτη έργων τέχνης στον κόσμο, τον Νόλαν Μπουθ (Ράιαν Ρέινολντς), για να πιάσει την πλέον καταζητούμενη κλέφτρα έργων τέχνης στον κόσμο, την “Αξιωματικό” (Γκαλ Γκαντότ).

Στη συναρπαστική περιπέτεια που ακολουθεί οι τρεις πρωταγωνιστές ταξιδεύουν σε όλη την υφήλιο, χορεύουν, παγιδεύονται σε μια απομονωμένη φυλακή, βρίσκονται στη ζούγκλα και, το χειρότερο απ’ όλα, πρέπει διαρκώς να υπομένουν ο ένας τον άλλον.