Τα μέτρα προστασίας, η μάσκα, τα καθημερινά τεστ και όλη αυτή η κατάσταση που επικρατεί με την Όμικρον και την πανδημία, έχει κάνει τα νεύρα πολλών να είναι τεντωμένα και άλλους να βρίσκονται με τα μυαλά στην μπιέλα.

Το περιστατικό που έγινε στην περιοχή της Τέρψης με ένα άτομο που κρατούσε αιχμηρό αντικείμενο και φέρεται να κυνηγούσε έναν συγγενικό του πρόσωπο με αυτό, σχετίζεται με τον κορωνοϊό, σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες.

Το άτομο με το αιχμηρό αντικείμενο διαγνώστηκε με κορωνοϊό και αυτό ήταν που τον έκανε έξω φρενών, χωρίς να έχουν γίνει γνωστοί οι λόγοι στο γιατί πήγε να επιτεθεί στα άλλα συγγενικά του πρόσωπα.

Όμως δεν είναι το μοναδικό περιστατικό που έχει συμβεί με φόντο την κατάσταση που ζούμε. Σε κατάστημα εστίασης ένα άτομο επιτέθηκε στον ιδιοκτήτη του μαγαζιού όταν του έγινε παρατήρηση να φορέσει τη μάσκα του.

Πήγε να τον χτυπήσει, ο καταστηματάρχης αντέδρασε και στη συνέχεια έφτασε η αστυνομία, ενώ αυτός που δεν φορούσε τη μάσκα δεν δίστασε να τα βάλει και με τους εργαζόμενους τους καταστήματος.

Παρόμοιο επεισόδιο έγινε σε εμπορικό κατάστημα από εμβολιασμένο που ενώ έδειξε το πιστοποιητικό εμβολιασμού έγινε έξω φρενών όταν του ζητήθηκε και ταυτότητα με αποτέλεσμα να βρίζει τους εργαζόμενους και να αποχωρήσει.

Επεισόδιο έγινε και σε κατάστημα κινητής τηλεφωνίας με έναν ηλικιωμένο που τα έβαλε την υπάλληλο, επειδή περίμενε στην ουρά, έξω από αυτό μέσα στο κρύο. 

Ή εμβόλιο ή φεύγει από το σπίτι

Ακόμα πιο παράδοξη είναι η επόμενη ιστορία. Ένας νεαρός άνδρας που δεν είχε εμβολιαστεί μολύνθηκε, είναι σε καραντίνα και οι γονείς που έχουν κάνει το εμβόλιο τους του διαμήνυσαν ότι με το που θα γίνει καλά ή εμβολιάζεται ή φεύγει από το σπίτι όπου διαμένουν μαζί.

Οι φωνές τους ακούγονται κάθε τόσο στη γειτονιά και τις προάλλες γείτονας κάλεσε την αστυνομία για ενδοοικογενειακό επεισόδιο.  Επεισόδιο είχε γίνει τις προάλλες για τη μάσκα και σε παιδική χαρά, μεταξύ δύο ανδρών που κόντεψαν να έρθουν στα χέρια.

Τέλος, σε ελέγχους που γίνονται καθημερινά από την ειδική ομάδα περιπολίας ένα άτομα, σύμφωνα με το κέντρο τη Άμεσης Δράσης, το έσκασε τρέχοντας και φεύγοντας έβρισε τους αστυνομικούς που έβαλαν νερό στο κρασί τους και δεν τον κυνήγησαν.