Η Έλενα Γκρέκου παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega καλημέρα» και την Ελένη Μουστάκη. Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε για το νέο της τραγούδι «Έχω κλειδώσει την καρδιά μου», και το γιο της, ενώ σχολίασε και την παρουσία του Βαλάντη μέσα στο Survivor.

«Το καινούργιο μου τραγούδι είναι σε μουσική και στίχους του Σταμάτη Γονίδη. Είχα πολύ καιρό να βγάλω κάτι καινούργιο. Ήταν μια συνειδητή απόφαση αποχής από τη δουλειά, λόγω του παιδιού και της κατάστασης στο σπίτι. Τώρα που ο γιος μου έχει φύγει και σπουδάζει, έχω και εγώ το χρόνο να ασχοληθώ με τη δουλειά. O γιος μου ο Χάρης τώρα σπουδάζει πιλότος και μου λείπει πολύ», είπε αρχικά η Έλενα Γκρέκου.

Η Έλενα Γκρέκου είπε στη συνέχεια: «Από μικρό παιδάκι είμαι αυστηρή και απόλυτη. Μου έκλεισαν πολλές πόρτες επειδή δεν συμβιβαζόμουν. Ήταν δύσκολο που μεγάλωνα ένα παιδί μόνη μου. Πολλές φορές αναγκάστηκα να δουλεύω επαρχία».

Για την παρουσία του Βαλάντη στο Survivor, η Έλενα Γκρέκου είπε: «Ο Βαλάντης μου αρέσει πολύ στο Survivor, δεν είναι αθλητικός τύπος, αλλά είναι οξύθυμος, ίσως λίγο περισσότερο από τους υπόλοιπους. Είναι πολύ ευαίσθητος, πολύ ηθικός και καταλαβαίνω γιατί αντιδρά με αυτό τον τρόπο μέσα στο παιχνίδι. Προφανώς και δεν του αρέσει ό,τι κάνει η Μυριέλλα.

Λογικά η συμβίωση μεταξύ τους δεν είναι καλή. Δε συμφωνώ που θυμώνει μέσα στο παιχνίδι ο Βαλάντης. Δεν έχω καταλάβει ότι είναι “τσιμπημένος” με τη Μυριέλλα. Είναι πολύ περιποιητικός με τις γυναίκες, τις αγαπά. Ο Βαλάντης θα φύγει όταν το θελήσει ο κόσμος και ο ίδιος. Διαφέρει πολύ από τον Τριαντάφυλλο».

«Με τον Βαλάντη μεταξύ μας είχαμε κόντρες, αλλά σε λογικά πλαίσιο. Σε μια σχέση δύο συντρόφων δικαιολογείται η ένταση. Σε ακραίες καταστάσεις, όπως να μας ακούει η πολυκατοικία, όχι δεν είχαμε φτάσει», πρόσθεσε επίσης η Έλενα Γκρέκου.