Στην εκπομπή «Mega καλημέρα» και την Ελένη Μουστάκη έδωσε συνέντευξη ο Πάνος Καλίδης. Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για το Survivor, τους πρώην συμπαίκτες του, τον Βαλάντη, αλλά και τον Αλέξη Παππά.

«Δεν έχω λύσει τα οικονομικά μου προβλήματα. Θα ξαναπήγαινα στο Survivor, ζηλεύω αυτούς που έχουν πάει. Τι ρομαντικό, τι ωραίο! Μου αρέσει ο έρωτας της Μυριέλλας με το Γιώργο, μου θυμίζει τον έρωτα του Μπάρτζη με την Άννα Μαρία. Δεν είναι λίγο παραπλήσιο το πράγμα; Ένας παραδοσιακός άνθρωπος με τη νεράιδά του!», είπε αρχικά ο Πάνος Καλίδης.

Ο Πάνος Καλίδης είπε στη συνέχεια: «Με τους παίκτες που ήμασταν μαζί στο Survivor δεν έχουμε σχέσεις, παρόλο που το επεδίωξα. Ο Βαλάντης νομίζω λίγο υπερβάλει. Σε μερικά πράγματα δεν συμφωνώ με τον τρόπο που τα θίγει και με τον τρόπο που μιλάει σε μερικούς συμπαίκτες του, ειδικά στις γυναίκες. Μετά το Survivor δεν άλλαξα σαν άνθρωπος, πολλά τα απομυθοποίησα».

«Ο έρωτας με τη Λεάννα δεν ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Αν με άφηνε θα πήγαινα στο All Star Survivor. Ο Αλέξης Παππάς είναι πολύ straight στη συμπεριφορά του. Έχω τσακωθεί για τη μαρκίζα. Μετάνιωσα που παράτησα το γυμνάσιο και που δεν έμαθα αγγλικά. Συμβουλεύω τα παιδιά να μην κάνουν το ίδιο λάθος», πρόσθεσε επίσης ο Πάνος Καλίδης.