Συστατικά

750 γρ. φιλέτο μπούτι κοτόπουλο
1 κουτ. της σούπας ελαιόλαδο
Χυμός & Ξύσμα από ένα lime
1/2 κουτ. του γλυκού μέλι
1/4 κουτ. του γλυκού αλάτι
1/4 κουτ. του γλυκού φρεσκοτριμμένο πιπέρι
1/3 φλ. φύλλα κόλιανδρο
8 τορτίγιες από αλεύρι
2 φλιτζάνια light γραβιέρα
2 κουτ. της σούπας βούτυρο

Τρόπος Μαγειρέματος

Αρχικά, προθερμαίνεις το φούρνο στους 220 βαθμούς C.
Σε ένα μικρό μπολ, ανακατεύεις το λάδι, το ξύσμα και τον χυμό lime, το μέλι, το αλάτι και το πιπέρι.
Βάζεις το κοτόπουλο σε ένα ταψί και άλειψέ το με το dressing και τον ψιλοκομμένο κόλιανδρο και ψήνεις για περίπου 25 λεπτά.
Κόβεις το κοτόπουλο σε λεπτές φέτες και απλώνεις τέσσερις τορτίγιες σε μια μεγάλη επιφάνεια.
Μοιράζεις το μισό τριμμένο τυρί σε καθεμία, βάζεις από πάνω τις φλοίδες κοτόπουλου και σκεπάζεις με το υπόλοιπο τυρί.
Σκεπάζεις κάθε τορτίγια με τις υπόλοιπες τέσσερις και ζέστανε σε ένα μεγάλο τηγάνι μισή κουταλιά βούτυρο.
Μόλις λιώσει το βούτυρο, περνάς μία γεμιστή “πίτα” από το τηγάνι για περίπου τρία λεπτά από την κάθε πλευρά μέχρι να λιώσει το τυρί και να γίνουν οι τορτίγιες τραγανές.

Πηγή: tlife.gr