Θλίψη στην κοινωνία του Πύργου έχει προκαλέσει ο θάνατος του επιχειρηματία Χαράλαμπου Βένδρα, ο οποίος έφυγε από τη ζωή νικημένος από τον κορωνοϊό σε ηλικία 66 ετών και έξι μήνες μετά τον θάνατο του γιου του Σωτήρη. Ο Χαράλαμπος Βένδρας διατηρούσε ένα από τα πρώτα καταστήματα με κυνηγετικά είδη στην Ηλεία, πάντα στην οδό Ερμού, με την μοίρα όμως να παίζει άσχημο παιχνίδι στην οικογένεια, αφού μέσα σε έξι μήνες “χάθηκαν” πατέρας και γιος.

Ο 66χρονος ήταν ένας εξαιρετικός επαγγελματίας, επιτυχημένος σε αυτό που έκανε, με ιδιαίτερη αγάπη για το κυνήγι και είχε συγκροτήσει μια οικογενειακή, ουσιαστικά, επιχείρηση που διατηρούσε και διεύρυνε μαζί με τον πρόσφατα αδικοχαμένο γιο του Σωτήρη και τη συνδρομή της συζύγου του, Γιάννας, την όποια είχε πάντα στο πλευρό του, όπως και τις κόρες του.

Η οικογένειά του είναι μια από τις πιο αγαπητές στην κοινωνία του Πύργου και ιδιαίτερα στην ανατολική πλευρά της πόλης όπου είχε δραστηριοποιηθεί.

Ο Λάμπης Βένδρας ήταν ένας ευφυής άνθρωπος, διατηρούσε συνήθως χαμηλούς τόνους και είχε παντού φίλους.

Ο Χαράλαμπος Βένδρας είχε υποκείμενα νοσήματα και είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο στις 10 του μήνα, αλλά δεν τα κατάφερε να κερδίσει τη μάχη με τον κορωνοϊό και να κρατηθεί στη ζωή.

Πηγή: patrisnews.com