Είναι αρκετοί Πατρινοί που έχοντας ακούσει τόσα και τόσα έργα που είναι να γίνουν στην Πάτρα έχουν ξεκινήσει να τρολάρουν τον δήμο και την δημοτική αρχή.

Όπως λένε για έργα διαβάζουν, για έργα ακούνε, όμως έργα δεν βλέπουν. Μόνο μακέτες. Αν τους ανταπαντήσει κανείς πάνω στα όσα υποστηρίζουν ότι τα έργα αυτά είναι να γίνουν μέσα στα επόμενα χρόνια αφού οι διαδικασίες είναι τέτοιες που χρειάζεται ένας χρόνος για να ωριμάσουν και να ολοκληρωθούν οι διαγωνισμοί, θα του απαντήσουν αυτοί ότι πλέον δεν πείθονται.

Έχουν απογοητευτεί από το αποτέλεσμα ή την εξέλιξη των έργων κάποιων που έχουν ξεκινήσει. Ο Οδυσσέας Ξεριζωτής ανήκει μάλλον στην κατηγορία αυτή. Όμως επειδή έχει αρκετό χιούμορ έχει προχωρήσει αρκετά το τρολάρισμα αυτό πάνω στο όλο θέμα, προχωρώντας σε καυστικές και σαρκαστικές αναρτήσεις.

Πολλές από αυτές καυτηριάζουν τις μακέτες και άλλες την πολιτική ιδεολογία της δημοτικής αρχής, συγκεντρώνοντας μάλιστα και αρκετά likes. Κάποιες από αυτές ανεξάρτητα αν κάποιος συμφωνεί μαζί του ή όχι είναι και αρκετά επιτυχημένες, με την έννοια ότι βγάζουν αρκετό γέλιο.

Δείτε ορισμένες από τις καυστικές αναρτήσεις που συγκεντρώσαμε μαζί με τα σχόλια.


Αποκατάσταση δολιοφθοράς προτομής του Θερβάντες στο πάρκο του Φάρου Πάτρας (Σήμερα)


Αντί τελετή έναρξης Πατρινού Καρναβαλιού θα έχουμε εγκαίνια και κοπή Καρναβαλόπιτας νέες εγκαταστάσεις καρναβαλιστών του ΑΣΟ στην Ξερόλακα.


Στεγασμένες Λαϊκές Αγορές Πάτρα (Ζαρουχλέικα – Μποζαίτικα- Βλατερό) 2024.


Νέος υπόγειος σιδηροδρομικός σταθμός (ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ) που θα συνδέεται απευθείας Νέο λιμάνι Πατρών – Αεροδρόμιο Αράξου. 2025


Ανάπλαση Δασυλλίου της Πάτρας άνοιξη του 2022


Σκάλες Αγίου Νικολάου, Πάτρα 2025


Έλος της Αγυιάς , Πάτρα 2024


Μαρίνα της Πάτρας 2023


Τα σιντριβάνια της πλατείας Γεωργίου θα περαστούν με διάφανο βερνίκι πάνω σε φύλλα χρυσού ώστε να πάρουν την αίγλη της Αγίας Πετρούπολης καθώς θα γίνει περιμετρικά δενδροφύτευση 2024