Καλεσμένη στο «The 2night show» ήταν το βράδυ της Τρίτης (11/1) η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη.

Η Η ηθοποιός μίλησε για τον «θάνατό» της στις «Άγριες Μέλισσες», την εμπειρία της στον «Σασμό» ενώ ήρθε σε αμηχανία όταν ρωτήθηκε για το προσωπικά της.

«Δεν ήθελα να φύγω από τις Άγριες Μέλισσες αλλά έπρεπε να φύγω. Δεν μου έλειψε η δουλειά γιατί και για μένα έκανε τον κύκλο της αλλά μου έλειψαν τα παιδιά» είπε αρχικά και συνέχισε για τη συμμετοχή της στη σειρά του Alpha:

«Έχω πάρει πολλή αγάπη από τους Κρητικούς. Η Κρήτη είναι σαν άλλη χώρα. Είχα μια μεγάλη αγάπη στο νησί, είναι κάποια μέρη που σε μαγνητίζουν με την ενέργειά τους. Η ιστορία έχει αγάπη, αίμα είναι μία απαγορευμένη αγάπη σαν τον Ρωμαίο και την Ιουλιέτα».

Στη συνέχεια, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ανέφερε: «Οι πληροφορίες μου λένε ότι είσαι σε μια πολύ ωραία κατάσταση. Ωραίο είναι αυτό. Με τον που ‘ σαι Θανάση ε; Για να μην λες ότι δεν τα ξέρω. Έχεις δηλώσει εσύ πως είσαι τρελά ερωτευμένη, δεν φταίω τώρα εγώ. Βέβαια και το έχεις δηλώσει».

Τότε, η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη απάντησε με φανερή αμηχανία: «Καλή είναι. Ναι εντάξει. Όλα τα ξέρεις και με τρομάζεις. Για να έχω δηλώσει ότι είμαι τρελά ερωτευμένη, πάει να πει πως είμαι. Μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλη κουβέντα μη λες».


Χριστίνα Χειλά Φαμελη: Σε αμηχανία με ερώτηση για τα προσωπικά της