Ο Αθλητικός Σύλλογος Κηφισιάς με την Αιγίδα του Δήμου Αμαρουσίου διοργανώνει αγώνα δρόμου 10km 5km και 5km δυναμικό βάδην.Η αθλητική εκδήλωση μας ΘΑ ΤΕΛΕΣΤΕΙ ”20 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2022” ΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ στο Δάσος Συγγρού στο Μαρούσι.
Αγώνας δρόμου 10-5km και 5km δυναμικό βάδην,καθώς κ ο παιδικός αγώνας 1km.
Ημερομηνία διεξαγωγής: Κυριακή 20 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2022
Εκκίνηση: Από το εκκλησάκι του Αγ.Ανδρέα μέσα στο δάσος
Τερματισμός: Από το εκκλησάκι του Αγ.Ανδρέα μέσα στο δάσος
Ώρα εκκίνησης: 10:00 π.μ
Για τη διεξαγωγή του αγώνα, θα εφαρμοστούν οι κανονισμοί της διεθνούς ομοσπονδίας Κλασικού Αθλητισμού (IAAF) και της AIMS. Σταθμοί υποστήριξης: Στο δρόμο των 10-5 km και 5km δυναμικό βάδην θα υπάρχουν 3 σταθμοί υποστήριξης καθώς και στον τερματισμό με εμφιαλωμένο νερό ενεργειακά ποτά, χυμούς και κέρασμα-πέρασμα. Εξαιτίας των υγειονομικών μέτρων για τον περιορισμό διάδοσης του Covid 19 οι διοργανωτές θα φροντίσουν να εφαρμοστούν οι οδηγίες που προτείνονται από τον ΕΟΔΥ και τη ΓΓΑ για την ασφαλή διεξαγωγή των αγώνων έτσι:
• η εκκίνηση που έχει πάντα συνωστισμό σε έναν αγώνα τρεξίματος θα γίνει με ατομική εκκίνηση την φορά λαμβάνοντας υπόψιν την ατομική επίδοση στα 10-5km ή 5km δυναμικό βάδην των δρομέων για να περιοριστούν οι προσπεράσεις στη διαδρομή στην (αφετηρία θα πηγαίνει ένας ένας). Η κάθε εκκίνηση θα περιλαμβάνει αθλητές που θα τηρούν την απόσταση ασφαλείας μεταξύ τους και θα πραγματοποιείται κάθε 10 δευτερόλεπτα περίπου.
• στο χώρο του τερματισμού οι δρομείς θα απομακρύνονται από την περιοχή τερματισμού αφού παραλάβουν με ασφαλή τρόπο χωρίς μεσολάβηση εθελοντών το μετάλλιο τερματισμού και τα δώρα της διοργάνωσης ενώ θα απογορευθεί και η παρουσία θεατών στην περιοχή τερματισμού.
• Χρονομέτρηση-Αποτελέσματα: Η χρονομέτρηση των αγώνων θα γίνει ηλεκτρονικά. H τελική κατάταξη θα γίνει με τον καθαρό χρόνο τερματισμού καθότι με την εφαρμογή των πρωτοκόλλων αποφυγής συνωστισμού στην εκκίνηση η διάρκεια της εκκίνησης θα είναι περίπου 10 λεπτά. Κατά την διάρκεια του τερματισμού, θα ανακοινωθούν άμεσα τα ανεπίσημα αποτελέσματα των αγώνων, ενώ την επόμενη ημέρα θα δημοσιευθούν τα επίσημα αποτελέσματα, αφού έχει ολοκληρωθεί και ο έλεγχος για τυχόν ενστάσεις από την τεχνική επιτροπή του αγώνα.
Συμμετοχές: Στον αγώνα μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή «επίσημοι» αθλητές (εγγεγραμμένοι σε σύλλογο), αλλά και ανεξάρτητοι αθλούμενοι.
Χρονικό όριο αγώνα: Για την κάλυψη της διαδρομής διατίθεται χρόνος, των 10 km εντός 2 ωρών, για την διαδρομή των 5km 1 ώρα καθώς και στα 5km δυναμικό βάδην 1 ώρα για την ολοκλήρωση της διαδρομής του αγώνα.
Βραβεύσεις – Έπαθλα: Όλοι οι διαγωνιζόμενοι μας θα παραλάβουν αναμνηστικό δίπλωμα,το μετάλλιο τους και οι 3 πρώτοι ανά κατηγορία των αγωνισμάτων καθώς και τα πιο highlights
στιγμιότυπα θα τιμηθούν με εικόνα του Αγίου Ανδρέα με χάραξη πάνω από το Tama-Run.Θα υπάρξουν κ τα κύπελλα τα οποία θα δωθούν αντίστοιχα.
Απαραίτητη προϋπόθεση για συμμετοχή ανήλικων δρομέων, είναι η προσκόμιση της μαθητικής ταυτότητας και η συγκατάθεση του κηδεμόνα τους. Σε περίπτωση ηλεκτρονικής υποβολής της αίτησης, θα χρειαστεί η παρουσία του κηδεμόνα κατά την παραλαβή του αριθμού συμμετοχής.
Είσοδος ελεύθερη *για όσους δεν θα πάρουν μέρος*
Κόστος συμμετοχής:

Για τα 10km, 12 ευρώ
Για τα 5 km, 12 ευρώ
Για τα 5km δυναμικό βάδην , 12 ευρώ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΣΑΣ ΣΤΟ ΔΑΣΟΣ ΣΥΓΓΡΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΖΗΤΗΘΕΙ ΧΑΡΤΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΝΟΣΗΣΗΣ Ή ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ RAPID TEST ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙ!
ΘΑ ΤΗΡΗΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΩΣ ΕΧΟΥΝ!

Για εγγραφές δείτε εδώ