Αναλυτικές προβλέψεις για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας.

Κριός

Αρχίζουν να υποχωρούν τα οικονομικά βάσανα και οι επαγγελματικές σας ταλαιπωρίες, αγαπητοί Κριοί, τα σχέδια και οι φιλοδοξίες σας παίρνουν σάρκα και οστά, η προσωπική και συναισθηματική σας καθημερινότητα έχει ανάγκη από το ενδιαφέρον και την προσοχή σας, δεδομένου πως πρέπει να αποφύγετε τις εντάσεις και τις αψιμαχίες στο περιβάλλον που κινείστε, δείχνοντας τη θετική σας ενέργεια, την αποφασιστικότητα και την αισιοδοξία σας στο ταίρι που αγαπάτε.

Αισθηματικά 

Φίλοι μου Κριοί, η σημερινή όψη θα σας βγάλει στο κυνήγι της ερωτικής διεκδίκησης. Θα καταφέρετε να κερδίσετε το ενδιαφέρον του προσώπου που έχετε στο ερωτικό σας στόχαστρο, σήμερα δεν αποκλείεται να βρεθείτε σε τραπέζι αποκλειστικά και μόνο για δύο. Για εσάς που αναζητάτε το καινούργιο θα υπάρξει προοπτική νέας γνωριμίας και μάλιστα το άνοιγμα θα προκύψει από δικές σας κινήσεις. Εστιάστε στο πρόσωπο που θα τραβήξει το βλέμμα σας, προχωρήστε άφοβα σε άμεσες προτάσεις.

Ταύρος

Κάντε συνετή χρήση των χρημάτων σας σήμερα, φίλοι Ταύροι, μην μένετε αμετακίνητοι στις ιδέες και τα πιστεύω σας, αν πείθεστε για τις επιθυμίες και τις ανάγκες των δικών σας ανθρώπων και του ερωτικού σας συντρόφου, οπισθοχωρήστε σε μια συζήτηση με το δεσμό σας, ανακαλύψτε αυτό το κάτι που θα κάνει τα πράγματα στη σχέση σας να επανέλθει στους ρυθμούς της συνεννόησης και της αμοιβαιότητας, έναν περίπατο με το ταίρι σας, μια πρόταση για κοινή, ρομαντική απόδραση τις αμέσως επόμενες ημέρες. 

Αισθηματικά 

Αγαπητοί μου Ταύροι, ακμαίο θα εμφανιστεί το ηθικό σας, θα έχετε διάθεση άμεσης ερωτικής διεκδίκησης. Θα καταφέρετε πρώτον να μη χάσετε τίποτα απ’ αυτά που ήδη έχετε κερδίσει και δεύτερον θα κατακτήσετε ερωτικά πρόσωπο που ως τώρα δεν πλησιάζατε, εξαιτίας αβάσιμων ανασφαλειών. Νέες ευκαιρίες θα εμφανιστούν μπροστά σας, αυτή τη φορά η απόφασή σας να μην αφήσετε τίποτα να σας φύγει μέσα απ’ τα χέρια, θα σας ανταμείψει επαρκώς.

Δίδυμοι

Νέες ευκαιρίες σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο, αγαπητοί Δίδυμοι, μπορούν να φέρουν στην καθημερινότητά σας μια χαρούμενη και αισιόδοξη νότα, προκειμένου να πραγματοποιήσετε τα όνειρα και τις επιδιώξεις σας. Ασχοληθείτε σήμερα περισσότερο με την πρακτική και ρεαλιστική πλευρά των θεμάτων που σας προβληματίζουν, επενδύοντας στο επικοινωνιακό σας χάρισμα και την έξυπνη στρατηγική σας, είσαστε συναισθηματικά ευάλωτοι και ίσως το ταίρι σας πατήσει στις αδυναμίες και τα πάθη σας

Αισθηματικά 

Φίλοι μου Δίδυμοι, έρχονται απρόοπτα ερωτικά ανοίγματα, θα υπάρξουν νέες γνωριμίες, η διάθεσή σας θα είναι έτοιμη να αξιοποιήσει οτιδήποτε καινούργιο ή διαφορετικό σας προκύψει. Καταφθάνει θετικό άνοιγμα με πρόσωπο που πολιορκείτε ερωτικά εδώ και πολύ καιρό, θα σημειωθεί μια ευχάριστη και πολύ θετική αλλαγή που θα ευνοήσει την πορεία σας δίνοντας σας κατεύθυνση για σταθερή ερωτική σχέση. Τερματίζουν τα εμπόδια, ο δρόμος θα είναι ανοιχτός χωρίς παγίδες.

Καρκίνος

Δε σας κρύβω, φίλοι Καρκίνοι, πως η σημερινή όψη έχει να κάνει με το κομμάτι εκείνο της καθημερινότητάς σας που αφορά πάσης φύσεως στενή και δοκιμασμένη σχέση στη ζωή σας. Αναρωτηθείτε λοιπόν, αν ταιριάζετε με τις παρέες σας, βρείτε εκείνα τα σημεία που δε σας ικανοποιούν στον ερωτικό σας σύντροφο, ελάτε πιο κοντά στον εσωτερικό σας κόσμο, αντλώντας δύναμη από τη διαίσθηση και το ένστικτό σας, που δε θα ξεγελάσουν τις επιλογές και τις αποφάσεις σας. 

Αισθηματικά 

Φίλοι μου Καρκίνοι, η σημερινή όψη θα σας κάνει αρκετά επίμονους ως προς τις επιθυμίες σας. Αν κάποιοι από εσάς είχατε καταθέσει τα όπλα, τώρα θα αποκτήσετε τη διάθεση να περάσετε και πάλι στη μάχη της διεκδίκησης. Για εσάς τους ερωτικά μόνους κινηθείτε με αυτοπεποίθηση και αυθορμητισμό, το πρόσωπο που θα θελήσετε να προσεγγίσετε δεν πρόκειται να σας απορρίψει. Ανανεώνεται το κλίμα, αλλάζουν οι συνθήκες της ερωτικής σας ζωή σας, σήμερα κάποιος θα καταφέρει να σας αιφνιδιάσει!

Λέων

Μπορεί η σημερινή όψη, να σας ωθεί να κλείνεστε στον εαυτό σας και τα προβλήματά σας, να μην έχετε διάθεση για πολλές εξόδους με τον σύντροφό σας ή και σε προσωπικό, φιλικό επίπεδο, αγαπητοί Λέοντες, ωστόσο δεν παύει η μέρα να σας φορτώνει με επαγγελματικές και οικονομικές ευθύνες, καθώς και με καταστάσεις και εξελίξεις στη σχέση σας που δεν πρέπει με τίποτα να παραμελήσετε. Χαλαρώστε στη ζεστασιά του δεσμού σας, μην μένετε ατελείωτες ώρες στο γραφείο.

Αισθηματικά 

Φίλοι μου Λέοντες, η σημερινή όψη θα σας εξοπλίσει με αισιοδοξία και ενθουσιασμό, στοιχεία που θα σας βοηθήσουν να ανοίξετε την καρδιά σας στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά. Ο θερμός και ξεκάθαρος τρόπος με τον οποίο θα συνομιλήσετε, θα λύσει κόμπους και εμπόδια, θα περάσετε σε στάδιο επανασύνδεσης με πρόσωπο που ποτέ δεν έσβησε η μεταξύ σας έλξη. Σήμερα θα φανερωθούν δυνατά αισθήματα αγάπης, θα πειστείτε για τη δύναμη της ερωτικής σας χημείας.

Παρθένος

Μέσα από τον επαγγελματικό και κοινωνικό σας κύκλο, φίλοι Παρθένοι, ανατέλλουν σήμερα νέες ευκαιρίες, καινούριες γνωριμίες και ποικίλες επιλογές, που είναι απόλυτα βέβαιο πως θα βοηθήσουν τα σχέδια και τους στόχους σας να πάρουν σάρκα και οστά νωρίτερα από ό,τι περιμένατε. Είναι πολύ ευνοϊκότερα τα πράγματα πλανητικά για εσάς, προκειμένου να βάλετε σε τάξη τις επιθυμίες και τις ανάγκες σας και στη συναισθηματική σας ζωή. 

Αισθηματικά 

Φίλοι μου Παρθένοι, ίσως να εμφανίσετε τάσεις εμμονής, καχύποπτη θα είναι η σκέψη σας, καλό θα είναι να αποφύγετε σκηνές ζήλειας. Σας συμβουλεύω να μην αφήσετε τη φαντασία σας να δημιουργήσει άτοπα ή παρατραβηγμένα σενάρια, δώστε βάση μόνο στα υπαρκτά αποδεδειγμένα γεγονότα. Ανεβασμένη θα είναι η ερωτική σας διάθεση, δε θα απορρίψετε το καινούργιο πρόσωπο που θα βρει τρόπο να σας πλησιάσει.

Ζυγός

Ενδοσκόπηση και περισυλλογή είναι τα συναισθήματα που ταιριάζουν γάντι στην ψυχολογία σας σήμερα, φίλοι Ζυγοί, αφενός μεν γιατί οι πλανήτες σας προτρέπουν να ψάξετε σπιθαμή προς σπιθαμή τα θέλω και τις επιθυμίες σας, αφετέρου είναι χρήσιμο να κάνετε μια ψηλάφηση στις προσωπικές και ερωτικές σας σχέσεις, προκειμένου να αντιληφθείτε ποιο ταίρι ταιριάζει στο πλευρό σας, αν είναι ωφέλιμο να παραμένετε στο παρελθόν ή μήπως χρειάζεστε απαραίτητα μια ολοκληρωτική, αισθηματική αναγέννηση. 

Αισθηματικά 

Φίλοι μου Ζυγοί, η σημερινή όψη θα σας δοθεί η ευκαιρία να περάσετε σε νέες ερωτικές διεκδικήσεις, επιτυχία θα βρείτε στις προσεγγίσεις σας, έρχονται θερμά ερωτικά γεγονότα. Θα νιώσετε την ανάγκη να επαναπροσδιορίσετε τη στάση σας απέναντι στο ερωτικό ταίρι, που προσφάτως χώρισαν οι ερωτικοί σας δρόμοι. Θα φερθείτε με κατανόηση και αποδοχή βοηθώντας να βγουν στην επιφάνεια αισθήματα που ως τώρα ήταν κρυμμένα. Ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο επανασύνδεσης, αξιοποιήστε τα θερμά λόγια που θα ακούσετε.

Σκορπιός

Απροσδόκητες αλλαγές σε όλο το φάσμα της ζωής σας, αγαπητοί Σκορπιοί, φέρνουν ικανοποίηση και ισορροπία στις επιδιώξεις και τις φιλοδοξίες σας σήμερα. Είναι μια μέρα μεγάλης κινητικότητας, ζωντάνιας και στιβαρών αποφάσεων για τα σημαντικά θέματα που σας προβληματίζουν. Κυκλοφορήστε, διασκεδάστε, τίποτα και κανένας δεν μπορούν να αντισταθούν στη φλογερή λίμπιντο και την καλαίσθητη εμφάνισή σας.

Αισθηματικά 

Φίλοι μου Σκορπιοί, η σημερινή όψη θα φέρει αλλαγές στον τρόπο σκέψης σας, τώρα θα απομακρυνθείτε από αρνητικές εικασίες και τάσεις πεσιμισμού. Θα εστιάσετε στην αισιόδοξη όψη των γεγονότων και αυτό θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε ερωτικά πάνω σε νέες βάσεις. Δεν αποκλείεται σήμερα να πάρετε απόφαση να κλείσετε παλιές ερωτικές ιστορίες και ταυτόχρονα να δώσετε ερωτικά ανοίγματα σε καινούργια πρόσωπα. Θερμή συνομιλία θα έχει κατάληξη προσωπικής συνάντησης.

Τοξότης

Υποχρεώσεις, έξοδα προγραμματισμένα ή ακόμα και έκτακτες συναλλαγές, βρίσκονται στην ημερήσια διάταξη, φίλοι Τοξότες, που ίσως σας προκαλέσουν αγανάκτηση και αμφίρροπη διάθεση, ωστόσο κρατήστε την ψυχραιμία σας, γιατί οι προοπτικές στη δουλειά σας γίνονται ευμενέστερες για εσάς, η τύχη είναι με το μέρος σας, οι δυσκολίες απομακρύνονται. Μην αφήνετε το άγχος και τις αγωνίες σας να επηρεάζουν αρνητικά την ερωτική σας ζωή, ακουμπήστε τις ελπίδες και τις προσδοκίες σας στο ταίρι σας.

Αισθηματικά 

Φίλοι μου Τοξότες, σήμερα θα ανανεωθούν οι συνθήκες της ερωτικής σας ζωής. Έρχονται εξομολογήσεις και βαθιές συναισθηματικές αποκαλύψεις, που θα φέρουν δυνατούς δεσμούς ένωσης δημιουργώντας προοπτική δεσμεύσεων. Απρόοπτες και ευχάριστες εξελίξεις θα έχετε σε συνάντηση με πρόσωπο, που τελικά τα θερμά σας λόγια θα καταφέρουν να ενώσουν τους ερωτικούς σας δρόμους. Κρατήστε ακμαία την αισιοδοξία σας, καταφθάνει ξεκίνημα δυνατού ερωτικού δεσμού με μακροχρόνια πορεία αγάπης.

Αιγόκερως

Ρυθμίστε τις λεπτομέρειες της καθημερινότητάς σας σήμερα, αγαπημένοι Αιγόκεροι, η σημερινή μέρα και είναι πολύ πιθανόν να σας περιμένει μια κουραστική, αλλά φιλόδοξη μέρα, που ενώ θα χρειαστεί να ξεπεράσετε τις δυνάμεις σας στη δουλειά και τις κοινωνικές σας επαφές, ανταμείβεστε με επιτυχία για τις προσδοκίες και τους στόχους σας. Η σχέση σας με τον ερωτικό σύντροφο ίσως έχει ανάγκη περισσότερο από ποτέ από τη φροντίδα, την αφοσίωση και τη ζεστασιά σας

Αισθηματικά 

Φίλοι μου Αιγόκεροι, ένα είδος συναισθηματικής ανασφάλειας θα κάνει την εμφάνισή του, ενδέχεται να μην νιώσετε ασφαλείς μέσα στη σχέση που αυτή τη στιγμή διατηρείτε. Θα σας δώσω τη συμβουλή να αποφύγετε τις απαισιόδοξες εκδοχές, εστιάστε στη θετική όψη των καταστάσεων και βασιστείτε στις πράξεις αγάπης που ήδη έχουν γίνει, τόσο από εσάς, όσο και από το πρόσωπο που έχετε στη ζωή σας.

Υδροχόος

Μην μελαγχολείτε και μην απελπίζεστε σήμερα, φίλοι Υδροχόοι, με τις τυχόν καθυστερήσεις και αναβολές στην επαγγελματική και προσωπική σας ζωή, που είναι πιθανόν να σας αναγκάζουν να θυμηθείτε τα λάθη σας, τις απερισκεψίες και τις τυχόν παραλείψεις σας. Εντείνετε τις προσπάθειες για να ξεπεραστούν τα μπερδέματα και οι παρεξηγήσεις, μην αφήνετε τον εαυτό σας έρμαιο των καταστάσεων και των παγίδων που στήνονται γύρω σας, εμπιστευτείτε την ευφυΐα και το επικοινωνιακό σας ταλέντο

Αισθηματικά 

Φίλοι μου Υδροχόοι, η σημερινή μέρα θα ενισχύσει τη θερμή πλευρά του χαρακτήρα σας, με αποτέλεσμα να αποκτήσετε φιλική και ζεστή διάθεση τόσο ως προς το ταίρι σας, όσο και ως προς τα καινούργια άτομα που θα σας πλησιάσουν. Η επιλογή σας να εξωτερικεύσετε τα συναισθήματά σας και να αξιοποιήσετε την ερωτική σας ενέργεια, θα βελτιώσουν της συνθήκες της ερωτικής σας ζωής, ωστόσο προσοχή στα παραστρατήματα. Για εσάς τους τελείως ελεύθερους, αφήστε διάχυτη την ερωτική σας αύρα, θα προκύψει ξαφνικό και απρόοπτο ερωτικό συμβάν!

Ιχθύς

Τα παιχνίδια με τους άλλους πλανήτες, είναι πολύ πιθανόν, αγαπητοί Ιχθύες, να αισθανθείτε σήμερα έξαρση της φαντασίας σας, να αποζητάτε να ξεφύγετε από τη δυσμενή πραγματικότητα που ζείτε, με μυστηριώδη και αναλυτική διάθεση. Εξετάστε με περισσότερο ορθολογισμό και λογική τα θέματα που έχουν προκύψει με τον ερωτικό σας σύντροφο, μην κλείνετε τα μάτια σας και μην εθελοτυφλείτε στις ανάγκες και τις επιθυμίες του δεσμού σας.

Αισθηματικά 

Φίλοι μου Ιχθύς, από μόνοι σας θα δημιουργήσετε στον εαυτό σας ένα είδος εσωτερικής πίεσης, δεν αποκλείεται να παγιδευτείτε σε άτοπες φοβίες. Σήμερα μάλλον θα φανείτε κάπως αναποφάσιστοι σε θέματα ερωτικών κινήσεων, ωστόσο μια απρόοπτη και κάπως περίεργη συνάντηση με πρόσωπο που θα εξιτάρει το ερωτικό σας ενδιαφέρον, θα σας βάλει στον πειρασμό να κάνετε βήμα προσέγγισης. Αξιοποιήστε τη γοητεία που θα εκπέμπετε, το ελκυστικό σας στυλ δε θα περάσει απαρατήρητο.

Πηγή: zwdiasimera