Το πρώτο αγώνισμα για την ασυλία της εβδομάδας πραγματοποιήθηκε χθες στο Survivor κι οι παίκτες επιδόθηκαν σε απαιτητικά αγωνίσματα για την διεκδίκησή της.

Μπορεί στο προηγούμενο αγώνισμα να σάρωσαν οι Διάσημοι αλλά αυτό δεν είναι δεδομένο και για την συνέχεια. Παρά τον σκληρό αγώνα που έδωσαν οι παίκτες της ομάδας, τελικά δεν κατάφεραν να πάρουν την πολυπόθητη νίκη κι έτσι οι Διάσημοι ήταν αυτοί που έπρεπε για ακόμα μια φορά να επιλέξουν υποψήφιο προς αποχώρηση.

Στο Συμβούλιο του νησιού επικράτησε πανδαιμόνιο με τις ατάκες φωτιά του Βαλάντη αλλά κι άλλων παικτών για το φιλί ανάμεσα σε Μυριέλλα Κουρεντή και Γιώργο Κατσαούνη κι όπως φάνηκε, το κλίμα στην ομάδα έχει παγιωθεί. Από την προηγούμενη εβδομάδα παρέμειναν υποψήφιοι προς αποχώρηση ο Βαλάντης, η Μυριέλλα Κουρεντή κι η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου κι χθες θα έπρεπε να ψηφιστεί ο επόμενος παίκτης της ομάδας.

Στην ψηφοφορία άλλοι ψήφισαν αγωνιστικά κι άλλοι στάθηκαν σε συμπεριφορές για να πάρουν την απόφασή τους. Ο παίκτης που τελικά θα μονομαχήσει για την παραμονή του στο Survivor μαζί με τους υπόλοιπους τρεις, είναι ο Λάμπρος Κωνσταντάρας. Μάλιστα ήταν ορισμένοι συμπαίκτες του στάθηκαν στο γεγονός ότι ο ίδιος στήριξε την Μυριέλλα κι από ότι φάνηκε τελικά «την πλήρωσε».

Ποιος θα είναι ο επόμενος υποψήφιος προς αποχώρηση;


Ποιος ή ποιοί θα είναι οι νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση; | Survivor | 09/01/2022